Kulikova ja Hietaranta kohtaavat puolivälierissä Savitaipaleella

1.8.2019  |  15:39  |  Ennakot, Raportit

Savitaipaleella pelataan tällä viikolla naisten $15,000 ITF World Tennis Tourin ammattilaiskilpailua. Suomalaisittain turnaus on sujunut hienosti, sillä kaksinpelin puolivälieriin ovat selviytyneet 19-vuotias Anastasia Kulikova ja 15-vuotias Laura Hietaranta. Suomalaiset kohtaavat toisensa perjantaina puolivälierissä.

Villin kortin turnaukseen saanut ja ensimmäistä ammattilaisturnaustaan pelaava Hietaranta on käyttänyt tilaisuutensa erinomaisesti hyväkseen. Itseluottamusta uhkuen on Lappeenrannasta lähtöisin oleva oikeakätinen napannut jo kaksi voittoa. Avauskierroksella kaatui kolmanneksi sijoitettu japanilainen Naoko Eto (WTA-850) 6-0, 6-0 ja toisella kierroksella norjalainen Lilly Elida Haseth (ITF-543) 6-2, 6-4.

– Peli on tuntunut hyvältä tällä viikolla. En ole huomannut oikeastaan vielä eroja junnupeleihin, sillä tänäänkin oli vastassa tuttu junnuvastustaja, kertoi Hietaranta.

Kuudenneksi sijoitettu Kulikova, joka voitti viime viikolla vastaavan tasoisen turnauksen Tampereella, on jatkanut vahvoja otteitaan. Kulikova (ITF-55) on tiputtanut jatkosta kaksi venäläispelaajaa Tamara Bizhukovan (ITF-981) 6-0, 6-1 ja Mariya Krasakovan (ITF-673) 6-0, 6-0.

– En odottanut yltäväni puolivälieriin massalla, joten tuntuu hyvältä. Laura on pelannut hienosti, eikä hänellä ole mitään hävittävää – odotan hänen pelaavan parasta tennistään perjantaina. Lähden itse taistelemaan ja pelaamaan omaa peliäni, kommentoi Kulikova.

Hietaranta ja Kulikova kohtaavat toisensa perjantain puolivälierässä. Naisten maajoukkuepelaajat ja HVS-Tenniksen seuratoverit eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 31/2019 – →