KTS, HVS, SVS ja TaTS seniorimiesten sarjavoittoihin

16.4.2007  |  10:15

Mitaliotteluita pelattiin Helsingissä ja Tampereella

Seniorimiesten 40v, 45v, 55v ja 66v sarjatenniksen mitaliottelut pelattiin viikonvaihteessa Talissa, Helsingissä ja Tampereen Tenniskeskuksessa.
40-vuotiaiden mestaruuden voitti KTS joukkueella Jari Mykkönen, Ari Kainulainen ja Jyrki Sarkkinen. Finaalissa kukistui ÅLK 2-1, pronssia voitti EVS.
HVS kukisti 45-vuotiaiden finaalissa HyTS:n 2-1. Mestarijoukkueessa ovat pelanneet Pekka Mäkelä, Jussi Juvakoski, Alan Brouillaud ja Juhani Mäkinen. Pronssia voitti TCT. SVS:n voitti 55-vuotiaiden mestaruuden. Finaalissa Ari Malinen ja Matti Kaistinen kukistivat HVS 2-0. Tämänkin luokan pronssimitalit menivät Espooseen ETS:lle.
TaTS:n joukkue Markku Huostila ja Taisto Kauppinen voitti 65-vuotiaiden mestaruuden kukistamalla finaalissa TTS:n 3-0.