Kovatasoinen Finnish Tour Vantaalla

23.9.2005  |  10:35

Pistekilpailu kiristyy

Miesten vuoden kolmanneksi viimeinen Finnish Tour-kilpailu pelataan viikonvaihteessa Länsi-Vantaan tenniskeskuksessa Varistossa.
Tourin pistepörssin kärjessä oleva TaTS:n Martin Rämmal ei käsivamman vuoksi voi osallistua VarTen järjestämään turnaukseen. Rämmalista kuuden pisteen päässä oleva HVS:n Tapio Nurminen sen sijaan on kisassa mukana, samoin kolmantena tasapisteissä (16 p.) olevat TaTS:n Lauri Kiiski ja HVS:n Juho Paukku.
Viidentenä 14 pisteessä oleva HLK:n Niklas Bucht pyrkii Finnish Tourin aikana Falunissa 10.000$ ITF Futures-turnauksen pääsarjaan, kuudentena oleva KuTC:n Jukka Kohtamäki on Varistossa, mutta pisteissä neljä seuraavaa – Tommi Lenho (12 p), Timo Nieminen (12 p), Tuomas Ketola (10 p) ja Tero Vilen (10 p.) – eivät ole kisassa mukana.
Seitsemännen Finnish Tour-turnauksen kaaviossa on 31 pelaajaa, vain ykkössijoitettu Lauri Kiiski pääsee suoraan toiselle kierrokselle. Mukana ovat edellä mainittujen lisäksi mm. HVS:n Lassi Ketola ja Tuomo Ojala, OVS:n Veli-Pekka Antila, JTS:n Sami Huurinainen, TaTS:n Miikka Kangas sekä MVS:n Mika Purho ja Satan Harri Heliövaara.
VarTen kilpailun jälkeen pelataan miesten Finnish Tour-kilpailut vielä 21.-23.10. Talissa Helsingissä ja 11.-13.11. Turussa.
Tänä viikonloppuna ottelu käynnistyvät Varistossa perjantaina klo 16, välierät ovat ohjelmassa sunnuntaina klo 12 ja loppuottelu klo 16. Mahdolliset muutokset on tiedot hyvä tarkistaa järjestäjien kotisivuilta, joille pääsee alla olevasta linkistä.
(RN)

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen Thailand Openiin… →