Koululaisten SM-tenniksessä torstai on puolivälierien ja välierien päivä

29.12.2011  |  09:28

Ala-asteen tyttöjen karsinnassa oli 55 pelaajaa, joista 16 pääsi 32 pelaajan kaavion pääsarjaan.
Torstaina pelataan puolivälieriä, joissa otteluparit ovat Venla Andersson-Nikita Liebkind, Mariella Minetti-Matilda Vainio, Eeva Heinonen-Evelina Jantunen ja Veera Antonen-Nicola Ussher.
Tyttöjen nelinpelissä on kahdeksan paria, joiden osalta turnaus alkaa torstaina. Silloin pelataan kaksi kierrosta.
Yläasteen tyttöjen karsinnoista aloitti turnauksen 31 pelaajaa, joista kahdeksan selvitti tiensä 16 kaavion pääsarjaan. Osallistujia on siis yhteensä 39. Torstain puolivälierissä pelataan ottelut Petra Piirtola-Oona Eskoli, Nanette Nylund-Roosa Timonen, Laura Pennanen-Milka-Emilia Pasanen ja Kristina Parviainen-Tanja Tuomi. Timonen ja Pennanen nousivat puolivälieriin karsinnoista, ja he ovat edenneet nelinpelin, jossa torstaina pelataan välieriä.
Lukion tyttöjen kaksinpeli on osallistujamäärältään pienin. Karsinnoissa oli 17 pelaajaa, joista neljä eteni kahdeksan pelaajan kaavion pääsarjaan. Siinä pelataan torstaina välierä, joissa Tampereen Annika Sillanpää kohtaa Vantaan Jasmine Janssonin ja Kuopion Katariina Loikkanen Helsingin Julianna Heinon. Lukion tyttöjen nelinpeliin ei tullut riittävästi ilmoittautuneita.

Ala-asteen poikien kaksinpelin karsintoihin osallistui 72 pelaajaa, joista 16 meni 32 pelaajan kaavion pääsarjaan. Osallistujia oli siten 88. Torstaina pelataan puolivälieriä. Ykkössijoitettu Porin Patrick Stenfors, joka ei ole menettänyt vielä peliäkään, kohtaa karsinnoista nousseen Espoon Jason Sormusen. Muut otteluparit ovat Tatu Alanen-Samu-Matias Kaasalainen, Vesa Ahti-Ilari Vesanen ja Volter Virtanen-Leo Haarala. Nelinpelissä oli 17 paria, joista mukana ennen torstaina pari kierrosta on kahdeksan.

Yläasteen poikien kaksinpeliin osallistuu 66 pelaajaa. Karsintojen 50 pelaajasta 16 pääsi 32 pelaajan kaavion pääsarjaan. Puolivälierissä pelataan ottelut Julius Kaverinen-Kim Kauppila, Peter Sillanpää-Werneri Tuompo, Jani Ala-Ketola-Petro Parhiala ja Filip von Troil-Panu Virtanen.
12 parin nelinpelissä pelataan torstaina puolivälierät ja välierät.

Lukion poikien kaksinpelissä on 62 pelaajaa, joista 54 aloitti kisan karsinnoista ja heistä kahdeksan pelaajaa pääsi pääsarjaan. Torstain puolivälierissä pelataan ottelut Santtu Leskinen-Mika Roiha, Timi Kivijärvi-Rasmus Lindström, Mika Julin-Otto Päivinen sekä Aaro Heimonen-Ristomatti Lanne.
Nelinpelin aloitti 19 paria. Torstaina pelataan puolivälierät ja välierät.

 

 

 

Patrick Stenfors

Jaa:

Seuraava uutinen: Koululaisten 33. SM-tennis… →