Koululaisten Mestaruuskilpailut by FAZER riemastuttaa 26.-30.12.

23.12.2015  |  16:13

Meilahdessa ja Talissa kamppaillaan jo 37. kerran koululaisten mestaruuksista, kun nuoret tennislupaukset pääsevät vauhtiin Suomen suurimmassa junioritennisturnauksessa 26.-30.12. Koululaisten henkilö- ja koulukohtaiset mestaruuskilpailut järjestää Helsingin Lawn-Tennis Klubi yhteistyössä Fazerin kanssa. Ilmoittautuneita on jopa 571 ja taso tulee olemaan kova. Mukana ovat muun muassa viime vuoden lukion ja yläasteen mestarit, Stenforsin veljekset Marcus ja Patrick.

Koululaisten mestaruuskilpailut ovat usein pelaajan ensimmäinen kilpailu. Myös Jarkko Nieminen on aloittanut uransa koululaisten mestaruuskilpailuissa ja toivottaa kaikille hauskaa turnausta. 

– Koululaisten mestaruuskilpailut olivat aivan ensimmäinen kilpailuni. Muistan ne todella hyvin. Sinne oli aina kiva mennä näkemään kavereita, mikä on kilpailujen pääasia. Ne olivat silloin jo suurin junioritennistapahtuma, muistelee tennislegenda Nieminen. 

– Ideana on tuoda tennisperhe yhteen saman katon alle. Luvassa on huikeat tenniskarnevaalit, tervetuloa mukaan, iloitsee kilpailunjohtaja Gabor Lovro.

Luokat:

 

Kaaviot ja tulokset Tennisässässä: https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kilp&id=2252

Kilpailun kotisivut: http://www.hlk.fi/koululaistennis.html 

Kuvia ja tunnelmia voi seurata Suomen Tennisliiton ja Koululaisten mestaruuskilpailut´15 by FAZER Facebook-sivuilta. 

 

Tsekkaa myös Instagram-kisa #koululaistennis

Jaa:

Seuraava uutinen: Emma Laine juhli… →