Kotamäki/Pashkov hopealle huippujunioriturnauksessa

20.11.2021  |  15:56  |  Raportit

Tällä viikolla pelattiin Espanjassa Rafael Nadalin akatemiassa alle 12-vuotiaiden huipputurnaus. Mukana oli ikäluokan Euroopan parhaimmisto, turnaus pelattiin nyt ensimmäistä kertaa – voit lukea lisää turnauksesta täältä.

Tamperelainen Milla Kotamäki ja virolainen Kiira Pashkov ylsivät nelinpelin loppuotteluun.

TULOKSET

Kotamäki oli mukana niin kaksin- kuin nelinpelissä. Kaksinpelissä pelattiin alkupelit kahdeksassa neljän pelaajan lohkossa, joiden voittajat selviytyivät puolivälieriin. Kotamäki otti yhden voiton pelaamissaan kolmessa ottelussa, mikä ei tuonut jatkopaikkaa.

Nelinpelissä sijoittamattomat Kotamäki ja Pashkov pelasivat alusta alkaen hienosti yhteen. Kahdella vakuuttavalla voitolla aukesi paikka välieriin, jossa he kohtasivat ruotsalaisparin Grace Bernstein/Rebecca Malmström. Välierästä kehkeytyi jännitysnäytelmä, jossa suomalais-virolaispari kaivoi tiensä loppuotteluun erin 3-4(4), 4-1, 10-8.

Finaalissa asettuivat vastaan tsekkiläiset Sofie Hettlerova ja Veronika Sekerkova. Tällä kertaa Kotamäen ja Pashkovin oli taipuminen luvuin 2-4, 0-4. Sekerkova voitti myös turnauksen kaksinpelin.

– Viikko Nadalin akatemiassa oli upea. Oli todella hienoa viettää aikaa ja pelata Euroopan parhaiden pelaajien kanssa. Nelinpelit sujuivat todella hyvin, mutta kaksinpeleissä en ihan täysin onnistunut. Pelasin täällä ensimmäistä kertaa kovilla ulkokentillä – se vaatii vielä vähän totuttelua, sanoi Kotamäki.

Ikimuistoinen ja opettavainen viikko Kotamäelle ikäluokan Euroopan parhaiden kanssa – ohessa yhteiskuva Toni Nadalin kanssa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Molcan mestaruuteen HPP… →