Kontinen sekanelinpelin puolivälierästä: ”Vastustajissa ei yllätyksiä”

31.5.2015  |  20:29

 
Henri Kontinen ja Jie Zheng jatkavat vakuuttavia otteitaan Ranskan avoimen tennisturnauksen sekanelinpelissä. He kohtaavat huomenna puolivälierässä parin Jung-Yan ChanJohn Peers. Peers on Kontiselle tuttu muun muassa Barcelonan ATP 500 -turnauksen loppuottelusta, joka päättyi suomalaisen ja Marin Draganjan voittoon.
– Näin Chan-Peersin pelaavan ensimmäisellä kierroksella sekanelinpeliä täällä Marinia vastaan. Chankin on sitä kautta vähän tiedossa. Parini ja Chan pelaavat yhdessä nelinpeliä, joten yllätyksiä ei ole puolin eikä toisin huomenna luvassa, Kontinen ennakoi. 
Kontinen ei ole lapsuutensa jälkeen juuri sekanelinpeliä pelannut. Viime vuonna hän kokeili sitä Wimbledonissa, ja nyt menestystä on riittänyt jo puolivälierään asti.
– Sekanelinpeli on aika erilaista kuin nelinpeli. Tytöt eivät paukuttele hirveästi ässiä, mutta lyövät kyllä takaa monesti todella hyvin, Kontinen pohtii.
Nähdään Suomen nelinpeliässä jatkossa useamminkin naisen parina kentällä?
– Katsotaan nyt. Tuskin joka kerta, mutta aina silloin tällöin, Kontinen naurahtaa.
Hänen nelinpeliparinsa, kroatialainen Draganja karsiutui siis myös sekanelinpelissä ja matkusti lauantaina kotiin. Seuraavaksi kaksikko suuntaa pelaamaan nurmelle, todennäköisesti Hollantiin. Seuraava päätähtäin heille on niin ikään nurmella pelattava Wimbledo

Jaa:

Seuraava uutinen: Patrik Niklas-Salmisella uskomaton… →