Kontinen/Roger-Vasselin hävisi trillerin Ranskan avoimissa

1.6.2021  |  14:29  |  Raportit

Henri Kontinen ja ranskalainen Edouard Roger-Vasselin hävisivät avauskierroksella Ranskan avoimissa. Parivaljakon oli taipuminen duolle Matwe Middelkoop/Marcelo Arevalo 7-6(4), 6-7(1), 6-7(2).

12. sijoitettu suomalais-ranskalaispari pelasi toista Grand Slam -turnaustaan yhdessä ja Australian avointen tapaan katkesi tie ensimmäiselle kierrokselle. Pariisin massakentillä kaksikon yhteispeli löysi hyvän sävelen lähes täydet kaksi erää. Avauserän seitsemännessä pelissä tullut murto toi hallinnan, mutta Middelkoop/Arevalo tuli vielä tasoihin murtaen Kontisen syötön tämän syöttäessä erävoitosta 5-4 tilanteessa. Erän ratkaisu nähtiin lopulta tie-breikissä, jossa Kontinen/Roger-Vasselin oli etevämpi luvuin 7-4.

Toisessa erässä edettiin ilman murtoja 5-5 tilanteeseen. Sitten vaihdettiin murrot päittäin ja ratkaisu meni taas tie-breikkiin – nyt vahvempi pari oli Middelkoop/Arevalo 7-1.

Kolmannessa erässä menivät vastustajat nopeasti 4-1 johtoon, mutta Kontinen/Roger-Vasselin taisteli tiensä takaisin. Kuten aiemmat erät, myös kolmas ratkaistiin tie-breikillä. Middelkoop/Arevalo olivat toisen erän tavoin erittäin vahvoja katkaisupelissä vieden sen 7-2 ja samalla koko ottelun.

NELINPELIN KAAVIO | RANSKAN AVOIMET

Nelinpelissä on mukana vielä Emil Ruusuvuori – suomalainen ja saksalainen Dominik Köpfer kohtaavat ensimmäisellä kierroksella parin Aljaz Bedene/Jackson Withrow. Ottelun ajankohtaa ei ole vielä tiedossa.

Seuraava uutinen: Hietaranta läpäisi jälleen… →