Kontinen/Roger-Vasselin ei pystynyt hyödyntämään neljää ottelupalloaan

10.5.2021  |  20:08  |  Raportit

Henri Kontisen ja Edouard Roger-Vasselinin pelit päättyivät avauskierrokselle ATP Masters -turnauksessa Roomassa.

Kontinen (ATP-32) ja Roger-Vasselin (ATP-14) kohtasivat ensimmäisellä kierroksella urugualaisen Ariel Beharin (ATP-50) ja ecuadorilaisen Gonzalo Escobarin (ATP-48). Suomalais-ranskalaispari hallitsi ensimmäisen erän pelitapahtumia ja vei sen luvuin 6-3. Toisessa erässä ottelu tasoittui ja vastustajat pääsivät paremmin peliin mukaan. 6-5 tilanteessa onnistui Behar/Escobar murrossa ja pakotti ratkaisun ottelu-tie-breikkiin.

Ratkaisuksi ei riittänyt yltäminen kymmeneen pisteeseen, vaan ratkaisu venyi jatkopalloille. Kontinen/Roger-Vasselin pääsi neljään kertaan ottelupalloon käsiksi, mutta niin vain ottelu kääntyi vastustajien kolmannella ottelupallolla verkon toiselle puolelle. Loppulukemat olivat ottelussa 6-3, 5-7, 14-16.