Kontinen/Peers taipui toisella kierroksella US Openissa – suomalainen jatkaa sekanelinpelissä

31.8.2019  |  22:02  |  Raportit

Henri Kontisen ja John Peersin ottelut päättyivät toiselle kierrokselle vuoden viimeisessä Grand Slam -turnauksessa US Openissa.

14. sijoitetut Kontinen ja Peers voittivat avauskierroksella meksikolaisen Santiago Gonzalezin ja pakistanilaisen Aisam-Ul-Haq Qureshin 5-7, 7-6(4), 6-3, mutta taipuivat toisella kierroksella portugalilaiselle Joao Sousalle ja argentiinalaiselle Leonardo Mayerille 6-3, 3-6, 6-7(4).

Kontinen on mukana vielä sekanelinpelissä yhdessä hollantilaisen Demi Schuursin kanssa. Pari voitti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä yhdysvaltalaisparin Asia Muhammad/Austin Krajicek 7-5, 6-4. Sunnuntai-iltana Kontinen/Schuurs tavoittelee paikkaa puolivälierissä, kun vastassa on yhdysvaltalaispari Jennifer Brady/Denis Kudla. Ottelu pelataan aikaisintaan klo 20:00.

US Openin jälkeen Kontinen pelaa Suomen riveissä Espoo Metro Areenalla 13.-14.9. Kontinen kertoi STT:lle odottavansa innolla tulevaa koitosta.

– Odotan Davis cupia. On kiva päästä pelaamaan Suomessa ja edustamaan Suomea. Yritän lopettaa vuoden hyvin, kertoi Kontinen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori jyräsi loppuotteluun… →