Kontinen jatkaa Dubaissa, junioreilla vilkasta – viikkoennakko 9/2018

26.2.2018  |  09:32  |  Ennakot

Vilkas tennisviikko alkaa suomalaisittain mielenkiintoisesti. Legendaarinen junioriturnaus Kungens Kanna pelataan tällä viikolla Tukholmassa ja mukana on ennätysmäärä suomalaisia.

Henri Kontinen jatkaa otteluitaan Dubain ATP-500-turnauksessa yhdessä parinsa John Peersin kanssa. Kontisen ja Peersin kausi alkoi hienosti turnausvoitolla Brisbanessa, mutta Australian avoimissa tie katkesi jo toisella kierroksella. Dubaissa ykköseksi sijoitetut Kontinen ja Peers kohtaavat ensimmäisellä kierroksella Damir Dzumhurin ja Filip Krajinovicin.

ATP 500 turnaus, Dubai

Emil Ruusuvuori puolestaan jatkaa pelejään Turkissa. Viime viikon Antalyan turnauksessa Ruusuvuori jäi puolivälierään. Ruusuvuori pelaa Antalyan 15 000 dollarin turnauksessa suoraan pääsarjassa.

ITF Futures, Antalya

Mia Eklund jatkaa pelejään Tunisiassa 15 000 dollarin turnauksessa. Massakentällä pelattavassa turnauksessa Eklund pelaa sekä kaksin- että nelinpelit.

ITF Womens Circuit, Hammamet

Vilkas junioreiden viikko

Junioreista Ella Haavisto ja Liisa Vehviläinen ovat mukana Norjan 4. kategorian junioriturnauksen pääsarjassa. Karsinnoissa nähdään myös pojissa Niila Magga ja Philip Biscop.

ITF Gjovik Open, Norja

Tarton 5. kategorian junioriturnauksen poikien sarjan ykkössijoitettuna nähdään Roni Rikkonen ja kakkosena Anttoni Kinnunen. Neljänneksi on sijoitettu Roni Hietaranta. Pääsarjassa mukana ovat myös Oliver Saarinen ja Isac Linden. Tytöissä Emma Eerola nähdään tyttöjen pääsarjassa. Karsinnoissa on myös mukana useita suomalaistyttöjä.

ITF juniors, Tarto, Viro

Suomalaiset nuoret valmistautuvat isolla joukolla myös 1. kategorian Kungens Kanna -turnaukseen, joka alkaa maanantaina. Peräti kahdeksan suomalaista nähdään suoraan pääsarjoissa. Lucas Forsström sai villin kortin suoraan pääsarjan eilisen turnausvoittonsa ansiosta.

TE Junior Tour, Kungens Kanna, Tukholma

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Ässäpelastus toi Virtaselle… →