Kontinen ja Peers Hampurin kuninkaita: ”Meillä oli loistava viikko\

17.7.2016  |  16:46

Henri Kontinen ja John Peers voittivat Hampurin massakentillä pelatun ATP 500 -kilpailun. He olivat loppuottelussa Daniel Nestor/Aisam-Ul-Haq Qureshia parempia lukemin 7-5, 6-3.

– Meillä oli loistava viikko etenkin kun ottaa huomioon Wimbledonin aiheuttaman myöhäisen saapumisen ja alustan vaihdon. Meidän oli startattava nopeasti nollista, Kontinen sanoo.

– Olimme läpi turnauksen todella tasaisia, eikä missään matsissa ollut ongelmia. Pelasimme juuri sellaista tennistä kuin halusimmekin.

Kontinen/Peersillä on jälleen edessään alustan vaihto, sillä pari pelaa alkavalla viikolla Washingtonissa kovalla alustalla. 

Jarkko Nieminen iloitsee maajoukkuekaverinsa menestyksestä.

– Henkalle tuli keväällä muutama tiukka tappio, joten on kiva, että nyt on tullut hienoja voittoja. Kontinen/Peers on pari, joka voi voittaa missä tahansa. Toivottavasti tulee menestystä pian alkavissa Masterseissa ja vuoden viimeisessä Grand Slamissa, Nieminen sanoo. 

Turnausvoitto oli ATP-tasolla Kontisen uran yhdeksäs miesten nelinpelissä. Peersin kanssa hän on voittanut tänä vuonna Brisbanessa, Münchenissä ja nyt Hampurissa. Viikko sitten Kontinen juhli Wimbledonin sekanelinpelin mestaruutta Heather Watsonin parina.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kiitos, Jarkko! –… →