Kontinen ja Huey jälleen ykkösiä: ”Meitä ei helppo voittaa”

4.10.2015  |  12:10

 

Henri Kontinen ja Treat Huey varmistivat toisen perättäisen ATP 250 -turnausvoittonsa, kun he kaatoivat Kuala Lumpurin nelinpelin finaalissa Raven Klaasenin ja Rajeev Ramin 7-6, 6-2. 

– Moni matsi oli aikamoista taistelua. Alkuviikosta peli tuntui melkein paremmalta, kun taas loppuviikosta jetlag ja väsymys hiipivät esiin. Varsinkin semifinaali oli meille vaikea, mutta pumppasimme toisiimme energiaa ja väänsimme voiton, Kontinen kertaa matkaa loppuotteluun.

– Finaali on aina finaali, ja motivaatiota riittää. Oli tosi tärkeää, että voitimme ensimmäisen erän tie-breakin. Vastustajat tiesivät, että meillä on vahva putki alla eikä meitä ole helppo voittaa. Toisen erän kaksi syötönmurtoa sinetöivät voittomme. Olihan tämä hieno juttu, Kontinen iloitsee.

Hänen vakioparinsa Marin Draganja toipuu leikkauksesta ja on loppukauden sivussa. Kontinen pelaa Hueyn kanssa ainakin Tokiossa, sen jälkeen Wienissä tai Tukholmassa ja Baselissa.

– Jos pääsemme Pariisiin, pelaamme myös siellä. Sen pidemmälle emme ole sopineet. Täytyy sitten katsoa ensi kauden alussa tilanne uudelleen. 

Kontinen lentää Tokioon huomenna. Vaikka aikaeroa ei ole kuin tunti, on edessä jälleen seitsemän tunnin lento.

– Toivottavasti voimme aloittaa matsit vasta keskiviikkona. Tiivistahtiset viikot tuntuvat kropassa, alusta on jälleen eri ja Tokiossa pelataan ulkona. 

Huey ja Kontinen pelasivat ensi kertaa parina Pietarissa, jonka tuloksena oli huikea voitto. Kuala Lumpurin ykkössija on Kontiselle vuoden viides. Hän voitti Draganjan parina Marseilles’n, Zagrebin ja Barcelonan ATP-turnaukset.

 

Kuala Lumpurin kaavio ja tulokset: http://www.atpworldtour.com/en/tournaments/kuala-lumpur/6003/overview

Jaa:

Seuraava uutinen: Katso SEB JGP:n… →