Kontinen-Draganja jatkoon, Nieminen taipui upean taistelun päätteeksi

26.5.2015  |  19:43

Henri Kontisen ja Marin Draganjan tie jatkuu Ranskan avointen toiselle kierrokselle. Suomalais-kroatialainen nelinpelipari kaatoi Treat Hueyn ja Scott Lipskyn erin 2-6, 6-1, 6-4.

Kontinen ja Draganja menettivät syöttönsä vain kerran koko ottelussa.

– Oli tärkeää, että saimme toiseen erään heti hyvän alun. Kaiken kaikkiaan meillä oli hyvä vääntö ja pelissämme oli paljon hyvää, Kontinen kertoi Pariisista.

Ensimmäinen kierros uusine olosuhteineen asettaa pelaajille aina haasteita.

– Olosuhteet olivat aika hitaat tänään, Kontinen summasi.

Toisella kierroksella Kontinen ja Draganja saavat vastaansa voittajan ottelusta Andre SaMaximo Gonzales vastaan Santiago GonzalesMiguel Angel Reyes-Varela.

 

 

Jarkko Nieminen taisteli upeasti tennismaailman ykkösmiestä, Novak Djokovicia vastaan. Toisessa erässä hän ehti rohkealla ja taitavalla pelillään jo 5-2-johtoasemaan, mutta Djokovic löysi jälleen lyöntinsä, kiri rinnalle ja lopulta ohi. Tulos 6-2, 7-5, 6-2 piti sisällään viihdyttävän, huipputasoisen ja keskuskentän yleisönkin riemastuttaneen grand slam -ottelun. Katsomossa ystäväänsä ja maajoukkuekaveriaan kannusti myös Henri Kontinen. 

Niemisen pelit jatkuvat huomenna nelinpelillä. Hän kohtaa Jerzy Janowiczin parina ensimmäisellä kierroksella argentiinalaistiimi Carlos BerlocqLeonard Mayerin.

– Niin nelin- kuin kaksinpelissäkin on niin, että kun kulkee, kulkee todella hyvin. Olemme Jerzyn kanssa molemmat kaksinpelaajia, jotka pelaavat nelinpeliä säästeliäästi. Olemme pelanneet Jerzyn kanssa aiemmin Rotterdamissa yhdessä. Meillä oli hauskaa silloin, ja samaa odotan keskiviikoltakin, Nieminen sanoo.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Uusi harrastaja tai… →