Kontinen/Dabrowski voitti viime vuoden Ranskan avointen ja Wimbledonin mestarit – välierät kutsuvat Australian avoimissa

30.1.2020  |  09:42  |  Raportit

Henri Kontinen ja Gabriela Dabrowski etenivät torstaiaamuna sekanelinpelin välieriin Australian avoimissa.

Kolmanneksi sijoitetut Kontinen/Dabrowski kohtasivat välierässä kuudenneksi sijoitetut Ivan Dodigin ja Latisha Chanin. Dodig ja Chan voittivat sekanelinpelin viime vuonna Ranskan avoimissa ja Wimbledonissa.

Ottelu oli todella tasaväkinen, mutta ratkaisu nähtiin kuitenkin suoraan kahdessa erässä. Suomalais-kanadalaiskaksikko oli molempien erien ratkaisuhetkillä askeleen edellä ja kirjauttivat voiton 7-5, 7-6(2).

– Ihan mukava on ollut pelata. Dabrowski on hyvä pelaaja. Tiukka vääntö oli tänään ja kova vastus. He voittivat kuitenkin yhdessä pari slamia viime vuonna, kommentoi Kontinen puolivälieräottelua.

Välierässä asettuvat vastaan Barbora Krejcikova/Nikola Mektic. Ottelu pelataan perjantaiaamuna klo 04:30 Rod Laver Arenalla. Krejcikova on viime vuoden mestari Australiassa, kun hän ja Rajeev Ram voittivat tittelin.

– Tässä vaiheessa turnausta on vain kovia pareja jäljellä. En ole nähnyt välierävastustajien pelaavan, mutta vakuuttavan voiton olivat ottaneet puolivälierässä.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA | AUSTRALIAN AVOIMET

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen/Dabrowski taipui välierässä… →