Kolme suomalaispoikaa Almaco Junior Cupin välierissä

23.10.2009  |  10:00

Nelinpelissäkin menestystä

Lassi Sarpola, Eero Vasa ja Patrik Niklas-Salminen ovat edenneet Tennis Europe Junior Tourin alle 12-vuotiaiden turnauksen, Almaco Junior Cupin, poikien kaksinpelin välieriin Turussa.
Välierissä Vasa ja Niklas-Salminen ovat vastakkain, Sarpola kohtaa Venäjän Timur Igamberdyevin, joka voitti puolivälierissä Bart Eräkankaan. Puolivälierissä oli suomalaisista myös Eero Antonen, joka koki tappion Niklas-Salmiselle.
Tyttöjen kaksinpelin välieriin ei kukaan suomalaisista edennyt, puolivälierissä Titta Tukiainen koki tappion Venäjän Margarita Shimelevalle.
Poikien nelinpelin välierissä kaksi suomalaisparia tavoittelee loppuottelupaikka. Eero Antonen ja Matias Kaskinen kohtaavat Venäjän Timur Igamberdyevin ja Dmitri Dorofeevin, Noah Johansén ja Patrik Niklas-Salminen saavat vastaansa Ruotsin Christoffer Regnerin ja Lucas Olssonin.
Tyttöjen nelinpelin loppuottelussa on varmuudella ainakin yksi suomalaispari, kun Milka-Emilia Pasanen ja Titta Tukiainen kohtaavat välierissä Elina Jorosen ja Lila Humalojan. Välierissä on myös Monica Malinen ja Espanjan Natividad Lopez, jotka kohtaavat Venäjän Natalia Belovan ja Polina Bakhmutkinan.

Tennis Europe Junior Tourin alle 12-vuotiaiden turnaus järjestetään ensimmäisen kerran Suomessa. Järjestelyistä vastaavat ÅLK ja TVS.

Jaa:

Seuraava uutinen: JGP Masters 5.-8.11.… →