Klaasen voitti T.Niemisen Davis Cupissa

9.5.2010  |  13:21

 

 

 

 

 

 

 

 

Etelä-Afrikan ja Suomen välinen Davis Cupin Eurooppa/Afrikan I ryhmän toisen kierroksen ottelu päättyi lopulta epätavallisiin 4-0 lukemiin sunnuntaina Pretoriassa.
Päivän ainoassa ottelussa Etelä-Afrikan Raven Klaasen voitti Timo Niemisen 6-3, 6-4. Toista ottelua ei ollut, sillä Timo oli ainoa pelikuntoinen suomalainen sunnuntaina: Henri Kontisen nilkkavamma ei ole vielä parantanut, Harri Heliövaara on kuumeessa ja Jarkko Niemisen jalkapohjat pahasti tulehtuneet.
-Korkealla pelaaminen tuotti todella ongelmia, totesi Timo. -En saanut hyviä syötönpalauksia aikaiseksi. 
Harvoin on yhteen maaotteluun sattunut näin huono tuuri, näin paljon loukkaantumisia ja sairastumisia. Suomen joukkue lähti tavoittelemaan maailmanlohkon nousukarsintapaikkaa.
-Alun perin tärkeintä oli säilyttää paikka I ryhmässä, mutta sen saavutimme jo Puola-voitolla, totesi kapteeni Kim Tiilikainen. – Nyt olisi ollut hieno sauma yrittää vielä ylemmäksi, mutta kaikki näytti kääntyvän meitä vastaan.
Ensi tiistaina arvotaan Lontoossa maailmanlohkon karsintaotteluiden parit.
-Jos meille tulee kotiottelu, viemme sen ilman muuta korkealle, josta joukkueemme on saanut aina hyviä tuloksia ja olemme myös nähneet vastustajiemme joutuvan ahdinkoon, totesi Etelä-Afrikan kapteeni John-Laffnie de Jager.
-Odotin Suomi-ottelusta todella tiukkaa, 3-2 jommallekummalle. Ikävää, että suomalaisilla oli näin paljon vastoinkäymisiä.
Suomen Davis Cup-ottelut ovat tältä vuodelta ohi. Ensi syyskuussa, heti maailmanlohkon karsintojen jälkeen arvotaan Davis Cupin vuoden 2011 kaaviot.

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine karsinnoista pääsarjaan… →