Kiuru Kaleva Openin sankari

20.9.2004  |  15:05

Jesse Kiurulle kaksi luokkavoittoa

LVS:n Jesse Kiuru voitti kaksi luokkaa 14/16v. juniorien Tennis Europen kilpailusarjaan kuuluvassa Kaleva Openissa Oulussa. 14-vuotiaiden kaksinpelin finaalissa Jesse kukisti Viron Markus Popsin 6-4, 7-5. Saman kaksikon piti olla vastakkain myös nelinpelin finaalissa, jossa Jesse ja KarTen Anssi Raasio saivat kuitenkin luovutusvoiton Popsista ja Viron Kristjan Piilmanista. Popsin kanssa tiukimman taiston ennen finaali kävi WTK:n Juuso Ojanen, joka hävisi välieräottelun 4-6, 4-6. Nelinpelinkin välierissä Ojanen ja GVLK:n Robert Berner ahdistelivat Popsia ja Piilmania, mutta hävisivät 5-7, 4-6.
Toinen suomalaisfinalisti oli Satan Harri Heliövaara, joka hävisi 16v. finaalissa Latvian Krisjansa Stabinsille kolmessa erässä. Stabins, jolle OVS:n Tommi Nissinen hävisi välierissä 1-6, 1-6, kukisti Heliövaaran 0-6, 7-6(5), 6-2.
Satan Emma-Sofia Helisten oli tytöt 16v. välierissä, jossa hävisi Viron Nanna Maskaljunille 0-6, 4-6. Puolivälierissä olivat OVS:n Sofi Weckman, Satan Eva Nordenswan ja Sofia Rangdell sekä HVS:n Ina Kauppila. Helistenin seuratoveri Maria Fagerström puolestaan ylsi ainoana suomalaisena puolivälieriin asti tytöt 14v. kaksinpelissä, jossa hävisi 0-6, 1-6 Venäjän Ksenia Pervakille. TaTS:n Mia Liimatainen ja EVS:n Jaana Karlsson kokivat tappiot toisella kierroksella.
Nelinpeleissä pojat 16v. luokan voittivat Latvian Krisjans Stabins ja Venäjän Nikolai Parkhomenko. Roope Kailaheimo ja Henri Kontinen etenivät välieriin, jossa luovuttivat venäläisparille Anrej Morozov ja Jevgeni Donskoj. Tytöt 16v. luokassa Emma-Sofia Helisten ja Ina Kauppila olivat finaalissa, mutta hävisivät sen Viron Anna Maskaljunille ja Venäjän Jevgania Verteshevalle 2-6, 2-6. Maria Fagerström ja Stina Kailaheimo olivat tytöt 14v. luokan finaalissa, mutta hävisivät virolaisparille Carolin Sann ja Anett Schutting 3-6, 4-6.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Kiiski ja T.Nieminen… →