Kiuru ja Sillanpää toiselle kierrokselle Hyvinkään ITF Futuressa

12.8.2014  |  09:39

Vahvassa vireessä viime viikolla Vierumäen ITF Futures -turnauksessa ollut, kahdeksanneksi sijoitettu  Henrik Sillanpää (ATP 696) oli tiukassa paikassa Ranskan Paul Cayren (ATP 917) kanssa WIN Tennis Open Hyvinkää -turnauksen ensimmäisellä kierroksella maanantaina Hyvinkään urheilupuistossa.  Henrik väänsi pitkän ottelun väkisin itselleen voittoluvuin 7-6(3), 3-6, 7-6(3) ja kohtaa toisella kierroksella vahvan massakenttätaiturin Espanjan Andria Mas Mascolon (ATP 1517), joka voitti karsijana mukaan päässeen Sami Huurinaisen (ATP 1988) ensimmäisellä kierroksella vain pelin menettäen.
Maanantaina toinen mielenkiintoinen ottelu oli kahden suomalaiskarsijan Juho Paukun (ATP 1988) ja Jesse Kiurun (ATP 1988) välinen kohtaaminen. Kesäkuun lopulla yleisten luokkien ulkokenttien SM-kisoissa Juho voitti Jessen, mutta Hyvinkäällä osat vaihtuivat. Jesse voitti ensimmäisen erän 6-3, mutta toisessa erässä Juho oli pyrki vahvasti viemään ottelua kolmanteen erään. Jesse sinetöi kuitenkin voittoonsa tie-breakissa 8-6.
Toisella kierroksella Jesse kohtaa voittajan ottelusta Alexander Vasilenko Venäjä (7.) – Panu Virtanen (villi kortti).

Nelinpelissä miesten Suomen mestarit Henrik Sinkko ja Panu Virtanen ottivat voiton kiinalaisista Xin Gaosta ja Bowen Ouyangista.
Voittoa tavoittelivat myös järjestävän seuran HyTS:n Oskari Kulta ja Aleksi Tuukkanen vaikka vastassa oli kakkoseksi sijoitetut ruotsalaiset Jesper Brunström ja Patrik Rosenholm. Toisessa erässä hyvinkääläisnuorukaiset pelasivat ennakkoluulottomasti ja etenivät 5-5 -tilanteeseen, mutta menettivät syöttönsä ja koko ottelun 3-6, 5-7.
Brunströmin ja Rosenholmin otteen pitävyyttä testaavat puolivälierissä Sinkko ja Virtanen.

Tiistai on Hyvinkäällä suomalaisittain superpäivä: avausottelunsa pelaavat Eero Vasa, Herkko Pöllänen, Micke Kontinen, Patrik Niklas-Salminen, Panu Virtanen ja Verneri Tuomi ja illalla nelinpeleissä ovat vielä Huurinainen ja Jesper Saarni sekä Mika Julin ja Tuomi.
Tarkemmat otteluiden alkamisajat ovat turnauksen verkkosivuilla.
Otteluita voi seurata suorana (live stream), johon linkki alla.