Kisakallio Junior Openin kaikki voitot Venäjälle

29.10.2012  |  10:27

Kisakalliossa, Lohjalla pelattiin toisen kerran Tennis Europen 12v Junior Tour -turnaus.
Sen kaikki neljä luokkavoittoa meni Venäjälle, kun Alexey Zakharov ja Ekaterina Makarova voittivat sekä kaksin- että nelinpelit, joissa heillä oli pareinaan Ilya Chubko ja Sofya Treshcheva.
Suomalaisjuniorit olivat mukana isolla joukolla, mutta joutuivat toteamaan kilpailun kovuuden. Poikien kaksinpelissä pääsarjan toiselle kierrokselle eteni vain ulkokenttien Suomen mestari TaTS:n Otto Meskanen, joka koki tappion Latvian Teodors Pukshelle luvuin 4-6, 2-6.
Tyttöjen kaksinpelissä toisella kierroksella oli neljä suomalaistyttöä, mutta HLK:n Julia Ehrnrooth, TVS:n Cecilia Johansén sekä HVS:n Paula Joukanen ja Oona Orpana kokivat kaikki tappion. Vatsataudin vaivaama Oona joutui luovuttamaan ottelunsa Venäjän Anna Solovyevalle toisessa erässä.
Poikien nelinpelissä Otto Meskanen ja Lo-Ten Willem Mäenpää etenivät välieriin, jossa kuitenkin kokivat tappion virolaispojille Kristopher Karma ja Robin Pärts ottelutie-breakissa 6-10.
Myös tyttöjen nelinpelin välierissä oli yksi suomalaispari, Paula Joukanen ja TaTS:n Erika Hautalahti, mutta parin taival taittui tappioon Venäjän Alisa Axyanovalle ja Anna Solovyevalle.
Tässä kilpailusarjassa pelataan kaksinpelien alkukierroksilla hävinneiden kesken lohdutussarjat. Poikien lohdutussarjan voitti EVS:n Mikko Pulkkinen, joka loppuottelu kukisti Willem Mäenpään. Tyttöjen lohdutussarjan voitto meni Viroon Maria Lota Kaulille.
Turnauksen kaaviot tuloksineen ovat nähtävissä klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Kisakallio Junior Open
TE 12v Junior Tour -turnaus
20.-27.10.2012 Kisakallio, Lohja

Loppuottelut
Poikien kaksinpeli: Alexey Zakharov Venäjä – Karol Paluch Puola 61 62
Tyttöjen kaksinpeli: Ekaterina Makarova Venäjä – Dina Chayka Venäjä 61 63
Poikien nelinpeli: Ilya Chubko/Alexey Zakharov Venäjä – Kristopher Karma/Robin Parts Viro 60 61
Tyttöjen nelinpeli: Ekaterina Makarova/Sofya Treshcheva Venäjä –  Alisa Axyanova/Anna Solovyeva Venäjä 61 61

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Leivolle karsintatappio Netanyassa… →