Kings of Tennis 12.-15.3. Tukholmassa

29.1.2013  |  16:02

John McEnroe, Stefan Edberg, Jimmy Connors, Mats Wilander, Magnus Larsson ja Mikael Pernfors – nimet herättävät mukavia muistoja takavuosilta, mutta näitä tenniksen supertähtiä pääsee edelleen seuraamaan ja varsin läheltä.

Aivan Tukholman keskustaan, keskusrautatieaseman viereen, Waterfront Congress Centreen, rakennetaan tennisareena 12.-15.3. jolloin siellä pelataan yksi kahdeksasta ATP Champions Tourin turnauksista.

ATP Champions Tourille pääsevät vain pelaajat, jotka ovat olleet ATP-rankingin ykkösiä, olleet Grand Slam -turnauksen kaksinpelin finaalissa tai voittamassa kaksinpelaajana Davis Cupia.
Kilpailusarjaa pelataan tänä vuonna kahdeksassa kaupungissa. Nelipäiväisessä turnauksessa pelaajat jaetaan kahteen lohkoon, jossa kaikki pelaavat kaikkia vastaan. Toisessa lohkossa pelaavat John McEnroe, Jimmy Connors ja Mats Wilander, toisessa Stefan Edberg, Magnus Larsson ja Mikael Pernfors. Lohkovoittajat pelaavat sitten turnauksen voitosta ja kakkoset kolmossijasta.
Ottelut ratkaistaan paras kolmesta erästä, jossa kolmas on ottelutie-break (pelataan 10 pisteeseen ja kahden pisteen marginaalilla).

Kilpailun järjestää Hjertquist Consulting AB ja kilpailunjohtaja on Thomas Enqvist.
Turnauksen päivälippujen hinnat ovat 520 Ruotsin kruunua. Ottelut alkavat päivittäin klo 18. Lisätietoja kisasta ja lipunmyynnistä: http://www.kingsoftennis.se/ ja ATP Champions Tourista http://www.atpchampionstour.com/

Jaa:

Seuraava uutinen: Ulkopelikauden 2013 sarjatennis… →