Kilpailutoiminnan keskeytys jatkuu 17.5. asti

8.4.2020  |  11:21  |  Artikkeli, Seurat

Julkaistu 31.3.2020

Valtioneuvosto päätti eilen jatkaa koronavirustilanteen leviämisen ehkäisemiseksi aiemmin päätettyjä rajoitustoimia 13.5. asti – lue lisää täältä. Tennisliitto noudattaa ja suosittelee jäsenseurojaan noudattamaan valtioneuvoston linjauksia. 

Valtioneuvoston päätettyä jatkaa poikkeusolojen rajoitustoimia on myös Tennisliitto päättänyt jatkaa kilpailu– ja valmennustoimintansa (kansallinen kilpailutoiminta ja nuorten tehoryhmätoiminta) keskeyttämistä 17.5. asti. Ulkokauden yleisen sarjatenniksen osalta ovat valmistelutyöt käynnissä ja ilmoittautumisia otetaan vastaan 15.5. asti sekä mahdollisia eri peliskenaarioita valmistellaan. Sarjatenniksestä ja kilpailutoiminnan peruuntuneista/uudelleen ajoitetuista kilpailuista tiedotetaan erikseen. 

Tennisliitto suosittelee myös jäsenseurojaan jatkamaan valmennus- ja harjoitustoiminnan keskeyttämistä valtioneuvoston rajoitustoimien tavoin 13.5. asti. Suomen Olympiakomitean ja valtioneuvoston linjauksen mukaisesti on liikunnassa ja urheilussa huomioitava julkisten kokoontumisten rajoittaminen kymmeneen henkilöön ja välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Suosittelemme omatoimista liikuntaa viranomaisrajoitteiden ja terveyden sekä vastuullisuuden puitteissa. Kannustamme tennisseuroja uusiin toimintatapoihin. Valmentajat voivat antaa ohjeita omatoimiharjoitteluun tai järjestää etäharjoituksia. 

Päivitämme ohjeistuksiamme ja tiedotamme mahdollisista uusista linjauksista aina tarpeen tullen. Olemme jäsenseurojemme tukena näinä haasteellisina ja poikkeuksellisina aikoina – yhdessä tästäkin selvitään. 

INFOA SEUROILLE KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUKSISTA 

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliiton strategiapäivä ja… →