Kilpailulupien anominen päättyy su 9.10.

9.10.2011  |  06:50


Kansallisten kilpailuiden anominen

Syksystä alkaen kansallisten kilpailujen järjestämisoikeutta voidaan anoa STL:n kilpailukalenteriin kaksi kertaa vuodessa.
27.9.-9.10.2011 anotaan kilpailuluvat sellaisille kilpailuille, jotka halutaan järjestää 1.1.-31.8.2012 ja helmikuussa 2012 kilpailuluvat sellaisille kilpailuille, jotka halutaan järjestää 1.9.-31.12.2012.
Ässä-ohjelmaan aukeaa 27.9. kalenteri, johon seurat voivat syöttää anomiensa kilpailujen ajankohdat ja niiden yksityiskohtaiset tiedot.
Syöttömahdollisuus ja samalla kilpailulupien anominen päättyy 9.10., jonka jälkeen kilpailuja ei voi enää anoa ajalle 1.1.-31.8.2012.
Kilpailuiden tiedot tulee täyttää mahdollisimman täydellisinä, puutteelliset kilpailutiedot vaikuttavat kilpailun asemaan, jos samalle ajankohdalle on päällekkäisiä kilpailuja samalla talousalueella. Kilpailut ovat reaaliaikaisesti kaikkien kilpailunjärjestäjien nähtävissä, mikä myös vähentää päällekkäisten kilpailuiden anomista. Mikäli järjestäjä tarvitsee apua kilpailun hakemisessa, kannattaa ottaa yhteyttä Tennisliittoon 09-3481 2564 tai elmo.viljanen@tennis.fi.

Tällä kilpailujen hakutavalla pyritään vähentämään päällekkäistä työtä sekä varmistamaan, että kilpailukalenteri on valmis marraskuun loppuun mennessä. Kilpailukalenteri julkaistaan Ässässä viimeistään 30.11.2011.

Huomioitavaa on myös, että 10-vuotiaiden ja nuorempien kilpailut pitää ITF:n ohjeistuksen mukaan pelata ns. vihreillä palloilla. 10-vuotiaiden ja nuorempien kilpailuja ei saa siis järjestää täyskovilla palloilla. Vihreitä palloja tuo maahan kaikki isoimpien pallomerkkien maahantuojat.

Kansallisten arvokilpailuiden anominen

Kansallisten arvokilpailujen (yleisten luokkien SM-kilpailut, juniorien SM-kilpailut, Finnish Tourin osakilpailut sekä JGP -osakilpailut) järjestämisoikeutta anotaan erikseen. Monien arvokilpailujen kohdalla on järjestäjän kanssa sovittu kahden vuoden kilpailuista. Anomukset avoimena olevista arvokilpailuista tulee tehdä välittömästi Tennisliitolle osoitteeseen elmo.viljanen@tennis.fi.

Jaa:

Seuraava uutinen: Smash-Kotka, Smash ja… →