Kilpailulisenssin vuodelle 2014 voi maksaa jo nyt

20.12.2013  |  10:55

Kilpailemiseen oikeuttavan 2014 kilpailulisenssin voi maksaa jo vuoden 2013 puolella verkossa.

Suomen Tennisliiton jäsenseuran tai tennisjaoston jäsenet voivat osallistua STL:n virallisiin, tasojärjestelmässä huomioitaviin kilpailuihin ja sarjatennikseen lunastettuaan kilpailulisenssin.
Kilpailulisenssi, joka ei sisällä urheiluvakuutusta, on voimassa kalenterivuoden. Vuoden 2014 kilpailulisenssin voi maksaa jo vuoden 2013 puolella. 

Kilpailulisenssin hinta vuonna 2014 on 27 euroa aikuisilta ja 12 euroa junioreilta (vuonna 1996 ja sitä myöhemmin syntyneet). Se on voimassa 31.12.2014 asti.

Kilpailulisenssi maksetaan verkkomaksuna Ässä-tulospalvelujärjestelmän http://www.tennisassa.fi/ kautta. Verkkomaksu toimii kaikkien pankkien osalta. Mukana on myös luotto-ominaisuus.

Verkossa voi maksaa vain yhden pelaajan kilpailulisenssin kerrallaan, sillä kunkin pelaajan maksulla on oma viitenumeronsa.

Maksamisessa toimitaan näin:

Pelaaja, jolla on jo pelaajanumero

Mene ÄSSÄn etusivun ylävalikossa kohtaan Kilp.lisenssin ja Seniori-jäsenmaksun maksaminen pankkitunnuksilla ja klikkaa sitä.
Syötä pelaajanumerosi tai sukunimesi ja klikkaa Hae -laatikkoa. Pääset valitsemaan omat tietosi ja voit edetä maksamiseen.
Valitse vuosi, jonka haluat maksaa ja paina Seuraava.
Tämän jälkeen valitset verkkopankkisi ja voit maksaa lisenssin. Se tulee voimaan heti maksun maksettuasi ja antaa oikeuden osallistua liiton kilpailukalenterissa oleviin kilpailuihin ja sarjatennikseen vuonna 2014.
Maksaessasi tarkista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja päivitä muuttuneet kohdat.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Aava Open ’13… →