Kiitä valmentajaa – valmentajan päivää vietetään 25.9.

23.9.2021  |  14:51  |  Seurat

Syyskuun 25. päivänä vietetään Valmentajan päivää. Päivän teemana on #kiittikoutsi, kansainvälisesti #ThanksCoach, ja se järjestetään liitettynä Euroopan urheiluviikon #beactive-toimenpiteisiin.

Valmentajan päivän ideana on tuoda urheiluvalmentajien arvokasta toimintaa esiin jakamalla kiitoksia sosiaalisessa mediassa ja järjestämällä pieniä yllätyksiä omille valmentajille.

Suomessa on arviolta 80 000 urheiluvalmentajaa ja Euroopassa noin yhdeksän miljoonaa. Valmentajilla on valtava vaikutus elämäämme ja yhteiskuntaamme. Valtaosa valmentajista toimii vieläpä ilman korvausta vapaaehtoispohjalta. Valmentajia voi toki kiittää vaikka jokaisena päivänä, mutta erityisen hyvä päivä kiitoksille on Valmentajan päivä 25.9.

Kiitä valmentajaasi, osoitetaan yhdessä arvostustamme tätä tärkeää työtä tekeville!

LUE LISÄÄ

Valmentajan päivän aloite lähti liikkeelle vuonna 2019 Suomesta, kun Suomi oli EU-puheenjohtajamaana vetovastuussa Euroopan urheiluviikosta. Aloitteen takana ovat Suomen Valmentajat, Suomen Ammattivalmentajat SAVAL, Suomen Olympiakomitea ja Valmentajuuden maailmanjärjestö ICCE (International Council for Coaching Excellence). Suomessa asiaa eteenpäin vie myös Euroopan urheiluviikon kontaktipiste opetushallitus.

Muista myös suomalaisen seuraväen yhteinen juhlapäivä, Seurapaitapäivä, jota juhlitaan koko urheiluyhteisön voimin tiistaina 28.9.2021. Aiempina vuosina hurjan suosion saanut teemapäivä kannustaa jälleen jokaista meistä pukeutumaan töihin, kouluun ja omiin menoihin oman seuran väreihin.

Tennisliitto nostaa valmentajia esille lokakuussa

Viime syksynä jaoimme seuratyötä tekevien ajatuksia sosiaalisessa mediassa ja tänä vuonna toteutamme kampanjan valmentajien suulla. Keräämme valmentajien ajatuksia seuraavista aiheista:

  • Miksi ryhdyit valmentamaan?
  • Mikä valmentamisessa on hienoa?

Haluaisitko osallistua? Lähetä kuvasi sekä vastaus yllä oleviin kysymyksiin viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusaselle (jarno.tiusanen@tennis.fi). Tuodaan yhdessä valmentajia ja valmentamista esille.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Seurasiirrot sisäkaudelle 2021-2022… →