Kiiski voitti Toyota-turnauksen, Huurinainen miesten Finnish Tourin

8.11.2010  |  17:11

Vuoden viimeinen miesten Finnish Tour -osakilpailu pelattiin viikonvaihteessa Impivaarassa, Turussa TVS:n järjestämänä.
20.kertaa pelatun Toyota -turnauksen voitti Lauri Kiiski, joka on vienyt Finnish Tourin kokonaiskilpailun vuosina 2006-2009. Tänä vuonna Tour sai uuden voittajan, sillä pistetilastossa 22 pisteellään neljäntenä ollutta Kiiskiä ei turnausvoittokaan nostanut kuin 34 pisteeseen, kolmanneksi.
Ennen Toyota -turnausta pistetilaston kärjessä – 36 pisteessä – oli GVLK:n Max Wennäkoski, joka opiskelee ja pelaa yliopistotennistä USAssa eikä ollut kisassa.
Wennäkosken ohi, 42 pisteeseen, ajoi HVS:n Sami Huurinainen, joka oli Wennäkoskesta vain kahden pisteen päässä. Huurinaiselle olisi riittänyt välieräpaikkakin kokonaiskisan voittoon. Toyota-kisan kakkossijoitettu Huurinainen meni erääkään menettämättä finaaliin, jossa Kiiski oli luvuin 6-3, 6-4 parempi.

Neljänneksi – Huurinaisen, Wennäkosken ja Kiiskin jälkeen – Finnish Tour -kokonaiskisassa sijoittui KTS:n Juuso Ojanen, joka Toyota-turnauksessa hävisi välierissä Huurinaiselle 7-5, 6-3, toisessa välierässä PVS:n Tuomas Manner koki tappion Lauri Kiiskille 7-6, 6-2 .
Naisten Finnish Tour sai päätöksen jo aiemmin. Kokonaiskilpailun voitti TaTS:n Saana Saarteinen.

Lauri Kiiski (vas.) voitti 20.kerran pelatun Toyota-turnauksen Turussa. Vieressä kilpailunjohtaja Pertti Joutsa.

Seuraava uutinen: Piia Suomalainen jatkoon… →