Kiiski jälleen Finnish Tourin voittoon

2.4.2007  |  09:00

Vaasassa miesten kolmas osakilpailu viikonloppuna

Ykköseksi sijoitettu Lauri Kiiski otti voiton miesten Finnish Tourin kolmannessa osakilpailussa, joka pelattiin Vaasassa maalis-huhtikuun vaihteessa. Mukana oli 20 pelaajaa. Puolivälierissä Kiiski oli liemessä Satan Ilja Orren kanssa ja sai vääntää välierissäkin kolme erää GVLK:n Pekka Rinteen kanssa, mutta voitti finaalissa JTS:n Sami Huurinaisen sitten luvuin 6-4, 6-1. Myös Huurinaisella oli alla kolmieräinen välieräottelu, jossa hän lopulta kukisti MVS:n Mika Purhon.
Kolmen osakilpailun jälkeen pistejohdossa on kahdella turnausvoitollaan ja 28 pisteellään Lauri Kiiski. Huurinainen nousi 16 pisteellään kakkoseksi ohittaen polvioperaatiosta toipuvan HVS:n Niklas Buchtin ja TaTS:n Martin Rämmalin.
Miesten Finnish Tourin neljäs osakilpailu on 25.-27.5. Tampereella. Naisilla on ollut kaksi osakilpailua, pistetilannetta johtaa 16 pisteellä TaTS:n Mia Liimatainen, toisena on kakkoskisan voittanut Smashin Piia Suomalainen 12 pisteellään. Naisten kolmas osakilpailu on vasta kesällä, yleisten luokkien ulkokenttien SM-kilpailu Talissa juhannuksen jälkeen. (RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Sata-Tenniksen naiset Viking… →