Kiiski jälleen Finnish Tour-turnausvoittoon

28.5.2007  |  09:00

Tampere Openin finaalissa Jukka Kohtamäki

TaTS:n Lauri Kiiski voitti jo kolmannen Finnish Tourin neljästä osakilpailusta, kun hän eteni viikonvaihteessa erääkään menettämättä Tampere Openin voittoon kotikentällään.
Matkalla finaaliin ykkössijoitettu Kiiski, joka oli suoraan toisella kierroksella, voitti ensin TaTS:n Jan Popovin 6-1, 6-2, puolivälierissä Satan Ilja Orren 6-2, 6-0 ja välierissä MVS:n Mika Purhon 6-0, 6-2. Tiukamman vastuksen Kiiskille antoi finaalissa KuTC:n Jukka Kohtamäki, joka vei ottelun ensimmäisen erän 6-2. Kiiskille kaksi seuraavaa kuitenkin luvuin 6-0, 6-3.
Kakkoseksi sijoitettu Kohtamäki joutui kaikissa otteluissaan kolmieräisiin. Toisella kierroksella kukistui TaTS:n Henrik Sillanpää 6-4, 3-6, 7-5, puolivälierissä ÅLK:n Tommy Laine 7-5, 6-7(4), 6-1 ja välierissä LVS:n Jesse Kiuru 2-6, 6-0, 6-3
Turnausvoitto toi Lauri Kiiskille 12 pistettä ja nosti hänet 40 pisteeseen. JTS:n Sami Huurinainen ei ollut Tampere Openissa mukana, mutta pysyi pistetilaston toisena 16 pisteellään. Jukka Kohtamäki ohitti HVS:n Niklas Buchtin, 12 p, ja TaTS:n Martin Rämmalin, 8 p, nousten kolmanneksi 14 pisteellään. Myöskään Bucht eikä Rämmal osallistunut Tampere Openiin.
Juhannuksen jälkeen, 25.6.-1.7. pelattavat yleisten luokkien ulkokenttien SM-kisat Talissa, Helsingissä ovat miesten viides ja naisten kolmas Finnish Tour-osakilpailu. (RN)

Seuraava uutinen: Laine lucky loserina… →