Kiiski ja Viljanen Ruotsin liigan välieriin

28.11.2005  |  11:00

Mikko Viljasen Sandareds TK voitti Ruotsin miesten liigan A-lohkon ja kohtaa liigan välierissä 30.11. Malmö Bellevue TK:n. Lauri Kiiskin Lidköpings TK on A-lohkon kakkonen ja kohtaa välierissä Helsingborgs TK:n.
Jarkko Niemisen ja Juho Paukun KLTK sijoittui B-lohkossa kolmanneksi ja putosi näin loppupeleistä. Ruotsin liigan kaksiosainen finaali pelataan 2. ja 4. joulukuuta.
Mikko Viljanen pelasi Sandareds TK:n kahdessa viimeisessä ottelussa kakkosnelinpelissä parinaan Robert Wallerbert. Pari hävisi ottelunsa, mutta Sandared voitti 5-1 sekä Växjön että SALKin.
Lidköpingin ottaessa viimeisessä lohko-ottelussa Mölndals TK:sta 4-2 voiton Lauri Kiiski kukisti kolmosten kaksinpelissä Fredrik Sundstenin 6-3, 6-2 ja ykkösnelinpelissä Robert Gustavsson parinaan Niclas Timfjordin ja Niklas Lybnerin 6-4, 6-4.
Juho Paukku pelasi KTLK:n viimeisessä lohko-ottelussa Helsingborgs TK:a vastaan. Kakkosten kaksinpelissä Alexander Hartman voitti Paukun 6-3, 6-3. Ykkösnelinpelissä Hartman ja Ervin Eleskovic kukistivat Paukun ja Mikael Ekmanin 7-6, 6-3. Helsingborgilaiset voittivat ottelun 4-2.

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen nousi sijan… →