Kevään Street Tennis -kiertue huipentui Barona Areenalla

7.6.2012  |  09:24

Kuva: Ari Rask

Keskiviikkona 30.5. Street Tennis vieraili kiertueen viimeisellä koululla Turussa, jossa lähes 200 Hepokullan koulun 1.-6.-luokkalaista pääsi kokeilemaan tenniksen eri osa-alueita koulun liikuntasaliin rakennetulla Street Tennis -radalla. 
Ohjaajina toimivat yhdessä Tennisliiton Manu Myllyahon kanssa TVS-Tenniksen ohjaajat Emilia Vuorela ja Minttu Bergendahl. Paikalla kävivät myös toiminnanjohtaja Kimmo Hurme ja valmentaja Janne Ojala.

Toukokuun viimeisenä päivänä Street Tennis huipentui Barona Areenalla järjestettyyn Power Mover -tapahtumaan. Tuhannet tapahtumakävijät saivat mahdollisuuden testata lyöntinopeuttaan tutkaan, tavoitella palkintoja tarkkuuslyöntikilpailussa ja haastaa kaverinsa minitennisotteluun. Street Tennis -alue oli loistavalla paikalla jäähallissa esiintymislavaa vastapäätä. Kaikki Street Tenniksen haastepisteet olivat tauotta käytössä, ja innokkaimmat jonottivat pisteille useampaan kertaan.
Tämä oli kevään Street Tennis -kiertueen päätös. Kiertue palaa takaisin tien päälle todennäköisesti jo lähitulevaisuudessa, sillä se on otettu erittäin positiivisesti vastaan niin koulujen, oppilaiden kuin tennisseurojenkin taholta.

Suomen Tennisliitto välittää kiitoksensa kaikille kevään osallistujille, ohjaajille ja järjestäjille!

Kuva:Ari Rask

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen jatkoon Montecatinissa… →