Kevään seurakiertue saapui Helsinkiin 14.4.2011

15.4.2011  |  08:45

Kevään 2011 seurakiertueen viimeinen alueellinen tapaaminen pidettiin Helsingissä SLU talossa 14. huhtikuuta. Tilaisuuden alkuun Tennisliiton varapuheenjohtaja Matti Virtanen tuli tervehtimään osallistujia ja kertoi hieman tulevasta varainhankintatyöstä. Seuraavaksi toimitusjohtaja Teemu Purho esitteli liiton strategiaa vuosille 2011-2013 sekä kertoi 100-vuotisjuhlavuoden tapahtumista. Tämän jälkeen seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacus kertoi seuratoiminnan tulevista projekteista ja ajankohtaisista asioista.

Tennisliiton puheenvuorojen jälkeen seurat saivat keskustella keskenään ja esitellä omaa toimintaansa. Myös palautetta liiton suuntaan otettiin avoimisesti vastaan. Esille nousivat etenkin alueellinen minitennis- ja harrastajatason kilpaileminen sekä ohjaaja- ja valmentajatilanteen haasteet. Valmentajille toivottiin myös yhteistä keskustelufoorumia.

Seurakiertue on nyt vieraillut seitsemällä eri paikkakunnalla ja tavannut yli 40 seuraa. Tapaamiset ovat osoittautuneet erittäin tarpeellisiksi. Niissä on saatu paljon arvokasta tietoa ja ennen kaikkea avointa keskustelua ja yhteistyöhalukuutta. Nyt on aika palata hetkeksi toimistoon ja suunnitella sitä, miten ideat saadaan käytäntöön.

Helsingin tapaamisen osallistujat
Kirsi Lassooy GT
Susanna Etumäki GT
Esa Kinnuen HLK
Kare Johanson HTK
Sami Ikonen HyTS
Toni Remander LoTe
Janne Mellin RajaTe
Eki Stenberg RajaTe
Taina Kulmala RiVS
Risto Kulmala TTS
Jukka Mattsson TTS
Antti Pelkonen VarTe
Pekka Purho VarTe
Matti Virtanen, STL
Teemu Purho, STL
Elmo Viljanen, STL
Henrik Zilliacus, STL

Jaa:

Seuraava uutinen: Lim pudotti Heliövaaran… →