Ketola tuplamestariksi 14-vuotiaiden SM-kilpailuissa

15.8.2023  |  11:50  |  Raportit

Aatu Niemelä, Smash ja Kaius Ketola, HVS

14-vuotiaiden SM-kilpailut saatiin maanantaina päätökseen Kaarinassa. Kyseessä oli samalla kauden 5. Fazer JGP -osakilpailu. Kaius Ketola (HVS) juhli tuplamestaruutta poikien sarjassa; Linda Rimpi (HVS) ylsi tyttöjen kaksinpelin mestaruuteen.

Loppuottelut

[1] Linda Rimpi (HVS) – [6] Annina Kanerva (HVS) 7-6, 6-1
[7] Kaius Ketola (HVS) – [2] Aatu Niemelä (Smash) 6-4, 6-3

Fanny Keskinen (TaTS)/ Sonia Sirenius (HVS) – Amanda Nicol (V-P)/ Stella Sirenius (HVS) 7-6, 6-0
[2] Kaius Ketola (HVS)/Alex Tuomolin (HVS) – [1] Lukas Korsström (GT)/ Leevi Metsäranta (HVS) 6-1, 6-4
[1] Viivi Virtanen (ÅLK)/ Hugo Eggert (ÅLK) – Dora Kemppainen (OVS)/ Oskari Jämsä (OVS) 6-2, 3-6, 10-8

Kilpailun seitsemänneksi sijoitettu Ketola ylsi vakuuttavaan kaksinpelin Suomen mestaruuteen häviämättä erääkään. Välierissä Ketola kukisti ykköseksi sijoitetun seuratoverinsa Alex Tuomolinin ja loppuottelussa puolestaan kaatui toiseksi sijoitettu Aatu Niemelä (Smash) 6-4, 6-3. Myös kärkisijoitettu Rimpi eteni kaksinpelin SM-kultaan erätappioitta. Rimpi voitti loppuottelussa kuudenneksi sijoitetun Annina Kanervan (HVS) 7-6, 6-1.

Nelinpelissä SM-kultaa juhlivat poikien sarjassa Ketola sekä Tuomolin ja tytöissä Fanny Keskinen (TaTS) ja Sonia Sirenius (HVS). Sekanelinpelin mestaruuden nappasivat kotikentällään Bo Arenalla Viivi Virtanen (ÅLK) ja Hugo Eggert (ÅLK).

Viikonloppuna oli ohjelmassa myös 10-vuotiaiden Fazer JGP -osakilpailu Tuusulassa. 12- ja 16-vuotiaat pelaavat SM-mitaleista tällä viikolla Hyvinkäällä ja Lahdessa.