Ketola jatkoon Meksikossa

23.3.2005  |  10:00

Toisella kierroksella Vicente

Tuomas Ketola otti voiton villin kortin saaneesta meksikolaisesta Juan-Manuel Elizondosta luvuin 6-7(4), 6-4, 6-2 San Luis Potosin 50.000$ ATP Challenger-turnauksen ensimmäisellä kierroksella tiistaina Meksikossa.
Ketola kohtaa toisella kierroksella torstaina kahdeksanneksi sijoitetun Espanjan Fernando Vicenten (ATP 190), joka menetti ensimmäisen kierroksen ottelussa vain yhden pelin. Miehet ovat kohdanneet kerran aiemmin; Vicente voitti Ketolan Prahassa 1999 luvuin 6-1, 6-3. Parhaimmillaan Vicente on ollut ATP-rankingissa sijalla 29 (v.2000).
San Luis Potosissa Ketola ja Vicente kohtaavat keskiviikkona myös nelinpelin puolivälierissä, jonne Ketola ja hänen australialaisparinsa Stephen Huss etenivät voittamalla USAn Robert Kendrickin ja Bahaman Mark Merkleinin 6-4, 6-1.
Viime vuonna Ketola voitti San Luis Potosin nelinpelin, mutta hävisi kaksinpelissä ensimmäisellä kierroksella.
(RN)

ATP Challenger 50.000$
San Luis Potosi, Meksiko 21.-28.3
.
1.kierrosta: Tuomas Ketola – Juan-Manuel Elizondo Meksiko (villi kortti) 67(4) 64 62
Nelinpeli
1.kierrosta: Ketola/Stephen Huss Australia (3.) – Robert Kendrick USA/Mark Merklein Bahama 64 61

Seuraava uutinen: Nieminen – Saulnier… →