Keskeneräiset seurasiirrot ulkopelikaudelle 2014

6.5.2014  |  11:47

Ässän pelaajatiedoissa on nyt näkyvissä tehdyt varsinaisetedustussiirrot ja sarjakauden edustukset ulkopelikaudelle 2014.

Alla luettelo niistä seurasiirroista, joissa vanha seura eiole hyväksynyt siirtoa (=näitä ei ole vielä merkitty pelaajien tietoihin).Kilpailumääräysten mukaan ”Vanhan seuran on mahdollista kieltää siirto mikälipelaajalla on maksu- tai sopimusvelvoitteita vanhaa seuraa kohtaan. Kieltoraukeaa, kun pelaaja on hoitanut nämä velvoitteet ja hänen seurasiirtonsa astuutällöin voimaan”. Seuroilla on aikaa 16.5.2014 klo 24.00 asti kieltää siirrottekemällä siitä kirjallinen ilmoitus Tennisliiton kilpailupäällikölle. Mikäliilmoitusta ei tule, merkitään luettelossa olevat siirrot pelaajatietoihin19.5.2014.

 

SEURASIIRROT ULKOPELIKAUDELLE 2014         VARSINAISET EDUSTUSSIIRROT         Pelaaja Uusi serura Vanha seura
      Carlson Tommi OTC HLK Joutsenniemi Tuomas KirTe RaPa Kaunisto Jouni NurTS LiSaTe Keski-Nisula Jaakko WaTC TCP Lausti Jesse ÅLK TVS Liukkonen Joonas ÅLK TVS Lohi Arttu LeTS OVS Melart Jari VRT Smash Monte Tomas Smash-Espoo Smash Parviainen Markku Smash LTS Perkkiö Teppo EVS RaJaTe Rautjärvi Jussi ETS VTK Ruuska Tupu TeTe ETS Tuomolin Peik HVS LTC-33   SARJATENNIKSEN EDUSTUSSIIRROT ULKOPELIKAUDELLE 2014       Pelaaja Uusi seura
Vanha seura
      Anttila Kaisu LVS LT Finnilä Konsta LVS Break Point Helminen Hannu DS-T TCT Honka Joakim HVS RuT Kulmala Veli-Matti
OuVS
Smash
Lanne Ristomatti
Duks HVS Oksanen Antti
VarTe EsTe-78 Parikka Elle
HTS HyTS Rautjärvi Jussi
ETS
VTK
Riikonen Heikki
ETS
KTS
Seppä Kai
Lo-Te
VarTe
Vilhunen Tommi
DS-T
GT
           

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen, Stenfors ja… →