Kaverinen ja Virtanen puolivälieriin ITF-kisassa Tallinnassa

30.5.2013  |  10:04

HVS:n Julius Kaverinen (ITF 692) ja Panu Virtanen (ITF 536) etenivät puolivälieriin Tallinnassa juniorien ITF-turnauksessa keskiviikkona.
Julius voitti toisella kierroksella kuudenneksi sijoitetun Liettuan Tadas Babelisin (ITF 506)  ja kohtaa kolmanneksi sijoitetun britti Adam Glynnin (ITF 276). Seitsemänneksi sijoitettu Panu puolestaan otti helpon voiton villillä kortilla mukaan päässeestä 14-vuotiaasta Viron Kristian Tammista. Puolivälierissä Panun vastus kovenee: hän kohtaa kisan kakkoseksi sijoitetun Liettuan Mantas Bugailiskisin (ITF 232), joka voitti ensimmäisellä kierroksella HVS:n Alex Hedmanin.
Ymerin veljeksiä pidetään Ruotsin tennislupauksina. Heistä nuorempi, 14-vuotias Mikael Ymer (ITF 446) otti tiukassa kaksieräisessä ottelussa voiton ykköseksi sijoitetusta TaTS:n Joel Popovista (ITF 209).
Poikien nelinpelissä Alex Hedman ja Panu Virtanen voittivat Tammin ja tämän virolaisparin Oskar Lustin, Julius ja Latvian Mikus Losbergs sen sijaan hävisivät virolaisille Siimarin kaksosille.
Tyttöjen nelinpelissä kolmansiksi sijoitetut HVS:n Lila Humaloja ja Olivia Pimiä kokivat tappion tiukan väännön jälkeen Viron Kimberly Valgemaelle ja Latvian Anna Veinsteinalle. Nelossijoitetut Milka-Emilia Pasanen ja Norjan Ida Seljevoll Skancke sen sijaan voittivat venäläisparin Nadezda Bykova/Yana Parshina ja saavat puolivälierissä vastaansa britit Mariella Blackwellin ja Ema Lazicin.

Estonian Junior Open
Juniorien ITF-turnaus (4.kateg.)
26.5.-1.6.2013 Tallinna, Viro
Poikien kaksinpeli
2. .kierrosta: Mikael Ymer Ruotsi – Joel Popov (1.) 64 75, Julius Kaverinen – Tadas Babelis Liettua (6.) 64 75,  Panu Virtanen – Kristian Tamm Viro (villi kortti) 61 60
Poikien nelinpeli
1.kierrosta: Alex Hedman/Panu Virtanen – Oskar Lusti/Kristian Tamm Viro (villi kortti) 61 63, Kristofer ja Mattias Siimar Viro (villi kortti) – Julius Kaverinen/Mikus Losbergs Latvia 61 61
Tyttöjen nelinpeli
1.kierrosta: Milka-Emilia Pasanen/Ida Seljevoll Skancke Norja (4.) –  Nadezda Bykova/Yana Parshina Venäjä 26 62 [10-7], Kimberly Valgemae Viro/Anna Veinsteina Latvia – Lila Humaloja/Olivia Pimiä (3.) 75 76(6)