Kaukovalta tuplavoitajaksi juniorien ITF-kisassa Kramforssa

1.9.2014  |  09:03

HVS:n pojat Patrick Kaukovalta (ITF 662) ja Emil Ruusuvuori (ITF 1162) kohtasivat juniorien 5.kategorian ITF-kilpailun poikien kaksinpelin loppuottelussa Kramforsissa, Ruotsissa.
Ottelusta tuli odotetun tasainen, jonka ratkaisua haettiin kolme erää. Lopulta voiton vei ykkössijoitettu Patrick, jonka voittolukemat olivat 6-3, 1-6, 7-5. Tämä oli poikien ensimmäinen kohtaaminen juniorien ITF-kisoissa.
Tämä oli Patrickin ensimmäinen juniorien ITF-turnausvoitto. Tätä ennen hän on ollut kolmesti puolivälierissä. Emilille tämä oli niin ikään ensimmäinen ITF-kisan finaalipaikka. Molemmat pojat ovat 15-vuotiaita.
Emil ja Patrick olivat nelinpelissä ykkössijoitettuja ja siihen asemaan he myös pääsivät. Pari voitti välierissä  ruotsalaiset kuutossijoitetut Valdemar Holm ja Tobias Lindberget ja loppuottelussa virolaispojat Alan Braschinskyn ja Karl Kiur Saarin.
Pojat olivat kesä-heinäkuun vaihteessa Pajulahdessa 5.kategorian ITF-kisan nelinpelin finaalissa, jossa kokivat tappion latvialaisparille Mikus Losbergs/Gustavs Lukstins.