Kaukovalta ja Ruusuvuori puolivälieriin Siauliain ITF-kisassa

3.9.2014  |  09:14

HVS:n pojat Patrick Kaukovalta ja Emil Ruusuvuori ottivat toiset voittonsa tiistaina Siualiaissa, Liettuassa juniorien ITF-turnauksessa.
Emil Ruusuvuori (ITF 830) voitti Latvian Rudolfs Mednisin (ITF 1374) ja kohtaa puolivälierissä seitsemänneksi sijoitetun britti Ben Draperin (ITF 733).
Kuudenneksi sijoitettu Patrick Kaukovalta (ITF 480) puolestaan voitti  Puolan Cezary Walkuszin  (ITF 1451) tiukassa kaksieräisessä ja saa vastaansa kakkossijoitetun Viron Hendrik Innon (ITF 564). Pojat kohtaavat nyt toisen kerran, touko-kesäkuun vaihteessa Patrick voitti kaksi vuotta vanhemman virolaisen Nomme Tennis Clubilla Tallinnassa ITF-kisan toisella kierroksella 6-1, 7-5.
Nelinpelissä kolmossijoitetut suomalaiset hävisivät ensimmäisellä kierroksella venäläisille Daneil Bulinille ja Renat Sahabutdinoville.

Juniorien ITF-turnaus (5.kateg.)
1.-6.9.2014 Siauliai, Liettua
Poikien kaksinpeli

2.kierrosta: Emil Ruusuvuori – Robert Wrzesinski Liettua (1.) 60 67(7) 61, Patrick Kaukovalta (6.) – Mantas Gricius Liettua 76(3) 61
Nelinpeli
1.kierrosta: Daniel Bullin/Renat Sahabutdinov Venäjä – Kaukovalta/Ruusuvuori (3.) 75 63

Seuraava uutinen: Ruusuvuori välieriin juniorien… →