Kaukonen ja Kiiski Finnish Tour-voittajat Talissa

2.11.2009  |  11:00

Leivo voitti naisten Finnish Tourin kokonaiskilpailun

HVS:n Leia Kaukonen otti uransa ensimmäisen naisten Finnish Tour-osakilpailuvoiton kotikentällään Talissa naisten kolmannessa osakilpailussa. Välierissä hän pelasi kolme erää kakkossijoitetun LVS:n Veera Nurmen kanssa, mutta loppuottelussa kukistui TaTS:n Ella Leivo 6-1, 6-3. Leivo voitti välierissä ykkössijoitetun seurakaverinsa Saana Saarteisen.
Leivo puolestaan voitti uransa ensimmäisen kerran naisten Finnish Tourin, jossa tänä vuonna oli vain kolme osakilpailua. Leivo sai 20 pistettä, Smashin Cecilia Estlander ja LVS:n Veera Nurmi jakoivat kakkostilan 16 pisteellä ja Kaukonen nousi neljänneksi. Pisteitä hänellä on 13.

Kiiski johdossa ennen viimeistä osakilpailua

TaTS:n Lauri Kiiski on voittanut Finnish Tour-kilpailuja melkoisen määrän viime vuosina ja jatkoa voitoille tuli myös sunnuntaina Talissa, jossa pelattiin miesten vuoden viides osakilpailu.
Kiiski meni erääkään menettämättä loppuotteluun, jossa voitti HVS:n Eemeli Jämsenin 6-2, 6-4.
Välierissä Kiiski voitti KTS:n Juuso Ojasen, Jämsen seurakaverinsa Tuomo Ojalan.
Miehillä on jäljellä vielä yksi Finnish Tour-osakilpailu 13.-15.11. Turussa. Kiiski johtaa pistetilastoa 32 pisteellä, kakkosena on HVS:n Harri Heliövaara 24 pisteellä ja kolmosena on GVLK:n Max Wennäkoski 19 pisteellä.

Jaa:

Seuraava uutinen: T.Niemiselle tappio Eckentalissa… →