Kauden 1. JGP-osakilpailu pelataan 22.-24.1.

5.1.2022  |  16:02  |  Yleinen

Kauden ensimmäinen Junior Grand Prix -osakilpailu pelataan 22.-24.1. kolmella eri paikkakunnalla. Turussa pelataan 10-, sekä 14-vuotiaiden sarjat, 12-vuotiaat kohtaavat Oulussa ja Helsingissä toisistaan ottavat mittaa 16-vuotiaat. JGP-kilpailut järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaisesti koronaprotokollaa sekä alueellisia sääntöjä noudattaen. Kilpailu tullaan pelaamaan ilman yleisöä. Hallille saavat saapua siis ainoastaan pelaajat.

10- ja 12-vuotiaiden karsinnat tullaan totutusti pelaamaan lohkoissa, jotta jokainen pelaaja saa useamman ottelun. llmoittautuminen kaikkiin sarjoihin päättyy 16.1.

1. JGP, 10-VUOTIAAT & 14-VUOTIAAT| TVS-Tennis, Turku
1. JGP, 12-VUOTIAAT | OVS, Oulu
1. JGP, 16-VUOTIAAT | Smash, Helsinki

Kilpailujärjestäjät ovat motivoituneita huolehtimaan kilpailun turvallisesta läpiviennistä erityisjärjestelyin. Alla olevaa koronaprotokollaa tullaan noudattamaan kaikilla pelipaikoilla 1. JGP-osakilpailuissa.

KORONAPROTOKOLLA

– Kilpailu pelataan ilman yleisöä (esim. vanhemmat, valmentajat ja taustajoukot eivät voi tulla hallille)– Pelaajat käyttävät maskeja muuten kuin kentällä ollessa.– Pelaajia ohjataan tulemaan otteluun aikaisintaan 20 min ennen sen alkamista ja poistumaan heti sen jälkeen.– Pelaajia ohjeistetaan noudattamaan turvaetäisyyksiä.– Pelipaikalla on saatavilla käsidesiä.– Pelaaja ei voi tulla pelipaikalle jos hän on oireinen, tietää altistuneensa koronavirukselle tai on karanteenissa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori puolivälieriin Australiassa,… →