Karsintakaaviot julkaistu ulkokenttien SM-kilpailuihin

16.6.2020  |  21:59  |  Ennakot

Yleiset ulkokenttien SM-kilpailut, 4. TEHO Sport Finnish Tour, pelataan Talin Tenniskeskuksella Helsingissä 22.-28.6.2020. Kaksin- ja nelinpelien karsintakaaviot on nyt julkaistu Tennisässässä. Pääsarjojen kaaviot arvotaan maanantaina 22.6.2020. Turnaus alkaa karsintaotteluilla 22.-23.6.2020.

Miesten kaksinpelin pääsarjaan on tarjolla kahdeksan paikkaa karsijoille ja naisissa on neljä paikkaa avoinna. Nelinpelipareja pääsee karsinnoista läpi naisissa kaksi ja miehissä neljä. Aiemmin julkaistun mukaisesti ovat kaksinpelien kärkisijoitetut pelaajat Anastasia Kulikova (HVS) ja Patrik Niklas-Salminen (HVS). Kärkisijoitettujen joukot täydentävät Liisa Vehviläinen (ÅLK), Emma Eerola (TaTS) ja Mariella Minetti (TaTS) sekä Harri Heliövaara (Sata), Otto Virtanen (HVS) ja Eero Vasa (ÅLK). Lue lisää täältä.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

TURNAUSOHJELMA
Maanantai 22.6. – kaksinpelien karsinnat
Tiistai 23.6. – kaksinpelien karsintafinaalit ja nelinpelien karsinnat
Keskiviikko 24.6. – kaksinpelien avauskierrokset ja nelinpelien karsintafinaalit
Torstai 25.6. – kaksinpelien toiset kierrokset ja nelinpelien avauskierrokset
Perjantai 26.6. – kaksinpelien puolivälierät ja nelinpelien välierät
Lauantai 27.6. – kaksinpelien välierät ja naisten nelinpelin loppuottelu
Sunnuntai 28.6. – kaksinpelien loppuottelut ja miesten nelinpelin loppuottelu

* alustava otteluohjelma, muutoksia voi tulla – seuraa ajantasaista ohjelmaa Tennisässästä

Turnausta voi seurata paikan päällä tai etänä Ruudusta

Yleisöä voidaan ottaa tapahtumapaikalle vallitsevien rajoitusten sallimissa rajoissa enintään 500 henkilöä. Turnausaluetta tullaan rajaamaan ja kulkua ohjeistamaan, jotta etäisyys- ja hygieniasäännökset täyttyvät.

Alkuviikon otteluihin on vapaa sisäänpääsy. Perjantaista alkaen tapahtumaan myydään 10 euron hintaisia päivälippuja (alle 18-vuotiaat veloituksetta, ei ennakkomyyntiä ja korttimaksu). Lisäksi turnausta voit seurata Nelonen Median Ruutu-palvelun välityksellä torstaista 25.6. alkaen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliiton kumppanuustoiminnan kehittämistyössä… →