KANSALLISTEN KILPAILUJEN HAKEMINEN AJALLE 1.1.2016-31.8.2016

15.9.2015  |  09:19

KANSALLISTEN KILPAILUJEN HAKEMINEN AJALLE 1.1.2016-31.8.2016

 

Kansallisten kilpailujen haku tapahtuu Ässän hakuikkunankautta 5-15.10.2015. Tämän jälkeen haettavista kilpailuista peritään100e/myönnettävä kilpailu.

Kilpailut myönnetään ja ne näkyvät Ässässä viimeistään11.11.2015.

 

Huomioittehan, että jokaisessa haettavassa kilpailussa tuleeolla kilpailunjohtajana

kilpailunjohtajakoulutuksen käynyt henkilö. Auktorisointi onvoimassa viisi vuotta. Kilpailukalenteriin myönnetään vain kilpailuja joidenhakemukseen on merkitty kilpailunjohtaja jonka auktorisointi on voimassa!Seuraava kilpailunjohtajakoulutus (1-taso) järjestetään Lahdessa 3.10.2015.Kilpailuhakemuksessa tulee myös näkyä pelattavat luokat.

 

Muistattehan, että kilpailun tulokset on kirjattava Ässäänseuraavana arkipäivänä kun kilpailu on päättynyt. Toivomme tulostenpäivittämistä Ässään vähintään päivittäin, mielellään jokaisen ottelun jälkeen!

 

Suunnitellessanne kilpailuja miettikää vaihtoehtoinatutuiksi tulleille viikonloppukilpailuille päiväkilpailuja sekä tuttujenluokkien vaihtoehdoksi tai lisäksi erilaisia luokkarajauksia (esim. P15D, N40Cjne). Keksiessänne hyvän kilpailuluokan, voitte olla yhteydessä minuun jaluomme niitä Ässään lisää.

 

Muistutuksena myös, että 9-vuotiaiden luokat pelataanmidikokoisella kentällä ja oranssilla pallolla.

 

 

Rajoituksia kansallisten kilpailujen hakuun:

–                           EiA-luokkaa, ainoastaan A3- luokkia ja sitä alempia luokkia kun viikonloppunaTennisliigan ottelukierros tai Finnish Tour -osakilpailu.

 

–                           Sarjatenniksellerauhoitettuille viikonlopuille (9.1.-10.1.2016 sekä 8.-10.7.2016), voi hakeavain junioriluokkia

 

–                           Samalleviikonlopulle myönnetään samoja luokkia vain jos kilpailut ovatmaantieteellisesti selvästi erillään. Ensisijaisesti toivotaan, ettäkilpailunjärjestävät sovittelevat itse ajankohtia, mutta jos maantieteellisiäpäällekkäisyyksiä ilmenee, päättää kilpailupäällikkö päällekkäisyyksienratkaisemisesta. Erityisesti A-luokissa tulee etäisyyksien olla hyvin selkeät.

 

TYKKIMÄKI MINI- JA MIDITENNIS TOUR

Muistattehan myös, että Tykkimäki mini- ja miditennis tourinosakilpailujen järjestelyoikeudet ovat nyt haettavissa. SAAMME KAIKILLEOSAKILPAILUILLE JÄRJESTÄJÄT ETELÄ-SUOMESSA, POHJOIS-SUOMESSA JA ITÄ-/KAAKKOIS-SUOMESSA.Muilta alueilta kaipaamme hakemuksia jotta saamme kaikille taattua kilpailuja.Näiltä alueilta hakemukset allekirjoittaneelle mahdollisimman pian! Alla onosakilpailujen viikonloput. Järjestävä seura voi valita kilpailun ajankohdaksijoko lauantain tai sunnuntain. Kilpailunjärjestäjän tulee taata, että mukaanmahtuu vähintään 14 osallistujaa/luokka. Tavoitteenamme on tarjota kilpailujajoihin pääsisi mahdollisimman moni mukaan. Kilpailuja haetaan sähköpostitse,raisa.tornroos@tennis.fi . Kirjaathan hakemukseen järjestävän seuran,yhteyshenkilön ja sähköpostin, kilpailun ajankohdan sekä osallistujienmahdollisen rajauksen. Kilpailut myönnetään 17.9 mennessä. TOIVOTTAVASTI SAAMMEKAIKILLE OSAKILPAILUILLE JÄRJESTÄJÄT JA OSAKILPAILUJA MONIPUOLISESTI YMPÄRISUOMEN! JA PALJON INNOKAITA PELAAJIA MUKAAN!

Alla kilpailujen ajankohdat ja alueet. Taulukossa näkyvätvalmiina jo aiemmin kisoja hakeneet seurat. Nämä järjestäjät ovat voimassauudessa kilpailusarjassa jos järjestelyitä ei erikseen peruta. Ilmoitathanmahdollisimman pian mahdollisista esteistä.

Tykkimäki mini- ja miditennis tour 2015-2016                                                                                                                                                                           

Tykkimäki mini- ja miditennis tour 2015-2016                   joukkue   joukkue   Alue 17.10. tai 18.10 28.11. tai 29.11 9.1. tai 10.1 6.2. tai 7.2 12.3. tai 13.3 2.4. tai 3.4. Pohjois-Suomi             Länsi-Suomi   J-Ten         Itä-Suomi ja Kaakkois-Suomi KoTS Smash-Kotka         Häme ja Keski-Suomi TaTS           Lounais-Suomi TVS           Etelä-Suomi ja Pääkaupunkiseutu Smash GT        

 

 

 

ARVOKILPAILUT VUODELLE 2016

Muistattehan, että arvokilpailut vuodelle 2016 tulee hakeasyyskuun loppuun mennessä. Ohjeet ja aikataulut olivat edellisessä viestissä.

 

HARRASTELIIGA JA SARJATENNIS

Sisäkauden 2015-2016 yleinen sarjatennis käynnistyy15.9.2015. Ässässä on nähtävissä lohkojaot ja otteluparit. Sovittehan tulevatpeliajat ajoissa ja käytte merkitsemässä ne Ässään. Seuratunnuksillapeliaikojen muuttaminen onnistuu syyskuun loppuun saakka.

 

Ilmoittautuminen Harrasteliigaan päättyy syyskuun lopussa.Ilmoittautuminen tapahtuu www.tennis.fi/kilpailut sivujen kautta.Muistutattehan jäsenistöänne ja aikuisvalmennuksessa olevia pelaajianne tästämahdollisuudesta!

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennislehti 7/15 ilmestynyt… →