Kansalliset kilpailut tekivät paluun viikonloppuna

7.6.2020  |  20:38  |  Raportit

Kauan odotettu hetki koitti seitsemällä paikkakunnalla viikonloppuna, kun kansallinen kilpailukausi jatkui koronatauon jäljiltä. Turnauksia pelattiin Hangossa (HTK), Kotkassa (Smash-Kotka), Helsingissä (LTC-33), Jyväskylässä (JTS), Joensuussa (KarTe), Lahdessa (LVS), Vantaalla (VarTe) ja Tampereella (TaTS).

Luvassa oli niin kansallisia kilpailuja, Luokkamestaruussarjan 3. osakilpailut kuin senioreiden sekanelinpelin SM-kilpailut.

Luokkamestaruussarjaa iskettiin Hangossa ja Kotkassa

Koronatilanne vaikutti myös harmillisesti Luokkamestaruussarjan kilpailukalenteriin, kun sisäkauden luokkakohtaiset SM-kilpailut jouduttiin perumaan. Nyt kisakausi jatkui 3. osakilpailuiden voimalla Hangossa (B- ja C-luokat) ja Kotkassa (E-luokka). Molemmilla paikkakunnilla ottelut sujuivat hyvissä merkeissä, vaikkakin Suomen kesäsää toi hieman haastetta pelaajille erilaisten olosuhteiden muodossa.

– Hienoa, että turnauksia päästiin nyt jatkamaan. Pelaajat ovat olleet iloisia päästessään taas kisakentille – todella hyvä tunnelma ollut läpi viikonlopun ja pelit saatu vietyä läpi kaikista keleistä huolimatta. Päätöspäivälle aurinko tuli kuitenkin iloksemme esille, kertoi Hangon turnausjohtaja Ville-Heikki Talvenmaa viimeisten otteluiden lyöntien lomassa.

Talvenmaa sanoi myös pelaajien ja katsojien ymmärtäneen hyvin vallitsevan tilanteen. Esimerkiksi erityisjärjestelynä olivat pukukopit poissa käytöstä ja kisajärjestäjä oli järjestänyt huoltohenkilöstöä paikalle niin ettei pelaajien tarvinnut huoltaa kenttiä.

TULOKSET: B- JA C-LUOKAT | HANKO, HTK
TULOKSET: E-LUOKKA | KOTKA, SMASH-KOTKA

Miesten C-luokan voitti Oskari Paldanius (oikealla, Smash) ja toiseksi tuli Otto Alkio (HVS)

Luokkamestaruussarjan kokonaispistetilanne päivittyy tiistaina tänne. Seuraavan kerran Luokkamestaruussarjaa pelataan 24.-26.7.2020: B- ja E-luokat Savonlinnassa (SVS) sekä C- ja D-luokat Lohjalla (Lo-Te).

Kansallisia kilpailuja pelattiin myös Jyväskylässä (JTS), Joensuussa (KarTe), Lahdessa (LVS), Vantaalla (VarTe) ja Tampereella (TaTS). Vauhdissa olivat niin lapset kuin aikuisetkin. Katso tulokset Tennisässästä. Hangossa pelattiin jo kovatasoiset A-luokan turnaukset, joiden voittoja juhlivat Ella Haavisto (Smash) ja Aleksi Löfman (HVS). Lisäksi Joensuussa Eeli Pihlaja (KTK-GTK) voitti A3-turnauksen. Alla on tunnelmapaloja eri paikkakunnilta. Tulevalla viikolla kilpaillaan taas – nautinnollisia turnauksia!

Kalastajatorpalla kruunattiin seitsemän senioreiden sekanelinpelin Suomen mestariparia

Helsingissä Kalastajatorpan Tennisklubin upeissa puitteissa pelattiin senioreiden sekanelinpelin SM-mitaleista. Mestaruuksista pelattiin seitsemässä sarjassa: 35-, 40-, 45-, 50-, 55-, 60- ja 65-vuotiaat. Turnausjärjestelyistä vastasi Lawn Tennis-Club 33.

Kilpailuissa kruunattiin yksi tuplamestari, kun Enel Sintonen (OTC) juhli voittoa 35-vuotiassa parinaan Veli-Pekka Männistö (ETS) ja 40-vuotiaissa vierellään Manu Skyttä (HVS). Viime vuotisia Suomen mestaruuksiaan onnistuivat puolustamaan 50-vuotiaissa Kristian Raitasalo (Break Point)/Satu Pirilä (SLT) ja 60-vuotiaissa Leena Ranta (HVS)/Pete Pihko (VarTe).

LOPPUOTTELUT

35-vuotiaat: [1] Enel Sintonen, OTC – Veli-Pekka Männistö, ETS – [2] Mari Kimanen, HVS/Jani Jankkila, TCT 6-1, 6-0
40-vuotiaat: Enel Sintonen, OTC/Manu Skyttä, HVS – [3] Satu Kivioja/Mikael Lindqvist, Smash 6-3, 7-5
45-vuotiaat: [2] Laura Juvonen/Mika Leskinen, HLK – [1] Kristian Raitasalo, Break Point/Satu Pirilä, SLT 6-4, 6-2
50-vuotiaat: [2] Kristian Raitasalo, Break Point/Satu Pirilä, SLT – Päivi Frangen, HVS/Antti Koskinen, ETS 6-2, 6-1
55-vuotiaat: [1] Pekka Salminen, KoTS/Silja Johansson, HVS – [2] Anne Viitala, HVS/Hannu Hamari, OVS 6-2, 6-4
60-vuotiaat: Leena Ranta, HVS/Pete Pihko, VarTe – Ylva Kalliomäki, SlVS/Roger Nyberg, OTC 6-4, 6-0
65-vuotiaat: Marja-Liisa Hedman, HTS/Hannu Helminen, TCT – [2] Anna-Liisa Sahlman, Smash/Ingmar Mollgren, HyTS 6-1, 6-2

TULOKSET

Senioreiden tasaikäluokkien (40/50/60v) kaksin- ja nelinpelin SM-kilpailut pelataan niin ikään Kalastajatorpalla LTC-33:n järjestämänä 11.-16.6.2020.

Kuva: Kalastajatorpan Tennisklubi

Jaa:

Seuraava uutinen: Ikäluokkiensa parhaimmisto pelaamassa… →