Kaleva Open Oulussa

10.9.2008  |  09:00

Nelinpelit alkavat keskiviikkona

Nallisportissa, Oulussa on viikonvaihteesta lähtien pelattu OVS:n järjestämänä Tennis Europen Junior Tourin 14- ja 16-vuotiaiden kilpailua, Kaleva Openia.
Poikien molemmissa luokissa ja tyttöjen 14v-luokassa jouduttiin järjestämään karsinnat, joista pääsarjaan etenivät Roope Korhonen P14v sekä Arttu Fiva ja Santeri Koivisto P16v-luokissa.

Heino, Hokkanen ja Leivo
puolivälieriin

Sijoitetut suomalaistytöt Julianna Heino (7.), Ella Leivo (8.) ja Vilja Hokkanen (6.) olivat kaikki suoraan toisella kierroksella, jolta etenivät tiistaina 16-vuotiaiden tyttöjen kaksinpelin puolivälieriin. Vastaan tulee kisan kärkisijoitetut pelaajat
Heino Venäjän Anzela Smirnovan 6-1, 6-3 ja kohtaa ykkössijoitetun Latvian Ilga Racika-Rackon. Leivo voitti Venäjän Alexandra Bykovan 6-2, 6-0 ja kohtaa hänkin latvialaispelaajan, kolmanneksi sijoitetun Anete Baueren. Hokkanen voitti Latvian Anna-Marija Zideren 4-6, 6-4, 6-4 ja kohtaa kakkoseksi sijoitetun Venäjän Anastasia Zubkovan.
14-vuotiaiden tyttöjen puolivälieriin on edennyt seitsemän venäläistä ja yksi slovenialainen.
Toisella kierroksella oli vielä kolme suomalaista, mutta he kaikki hävisivät sijoitetuille venäläispelaajille: Annika Sillanpää Valeria Popkolle (5.) 7-5, 2-6, 3-6, Jessica Malinen Larisa Dandaevalle (4.) 5-7, 0-6 ja Laura Yrjö-Koskinen Katja Repalovalle 1-6, 6-7(4).

Pojat pelaavat toista kierrosta

14-vuotiaiden poikien kaksinpelissä on keskiviikkona vuorossa toisen kierroksen ottelut. Suomalaista Timi Kivijärvi (5.) kohtaa Valko-Venäjän Aleh Drobyshin, Valtteri Telinkangas Viron Aleksei Bohanin (3.), Elmo Kekkonen Venäjän Dmitry Popkon (7.), Markus Lehtisalo Venäjän Anton Svitunovin (6.) ja Matias Kallio Jussi-Pekka Sallilan.
Myös 16-vuotiaat pojat pelaavat vasta toisen kierroksen otteluita. Niissä Aaro Heimonen saa vastaansa Venäjän Alexander Polonskiyn (1.9, Nicolas Nietosvaara Saksan Bastian Wagnerin (7.), Rasmus Lindström (8.) britti Samuel Williamsin ja Henrik Laranne Venäjän Ivan Polyakovin (2.).
Turnauksen nelinpelit käynnistyvät keskiviikkona.

Seuraava uutinen: Olsson voitti Tenhusen… →