K-jäsenmaksu 2011 maksetaan verkossa

18.2.2011  |  23:00

Vuodesta 2004 lähtien kilpapelaajat, jotka ovat Suomen Tennisliiton jäsenseuran tai tennisjaoston jäseniä, ovat liiton K-jäseniä, kilpajäseniä, joista liitto pitää rekisteriä.
Vain K-jäsenet voivat osallistua STL:n virallisiin, tasojärjestelmässä huomioitaviin kilpailuihin ja sarjatennikseen.
Pelaajan ottelutiedot eivät näy pelaajan omissa tiedoissa, pelihistoriassa, ennen kuin tämän vuoden K-jäsenmaksu on maksettu.

Vuonna 2011 K-jäsenmaksu on aikuisilta 27 euroa ja 12 euroa junioreilta (vuonna 1993 ja sitä myöhemmin syntyneet). K-jäsenmaksu ei sisällä urheiluvakuutusta.

K-jäsenmaksu maksetaan verkossa

K-jäsenyyden maksaminen muuttuu vuoden 2011 alusta. Se maksetaan verkkomaksuna Ässä-tulospalvelujärjestelmän http://www.tennisassa.fi kautta.

Toimi näin: 
Mene Ässän etusivun ylävalikossa kohtaan KIRJAUDU ja klikkaa sitä.
Jos Sinulla on jo pelaajanumero, niin syötä pelaajanumero ja syntymäaika. Tämän jälkeen, anna itsellesi salasana, jossa on 7-10 merkkiä.
Jos Sinulla ei ole vielä pelaajanumeroa, rekisteröidy kirjoittamalla kaikkiin kohtiin niissä kysyttävät tiedot (nimi, henkilötunnus, osoite jne.)

Ongelma kirjautumisessa voi johtua siitä, että pelaajan syntymäaika ÄSSÄssä ei ole oikein. Tällöin yhteys Elmo Viljaseen elmo.viljanen@tennis.fi.

Kun olet kirjautunut sisälle, valitse kohta OMAT TIEDOT, jossa nimesi on jo luettavissa.
Tästä kohdasta pääset tarkastelemaan tietojasi, korjata, jos jotkut tiedoista ovat muuttuneet sekä maksamaan K-jäsenmaksun verkkomaksuna.

Verkkomaksu toimii Aktian, Handelsbankenin, Nordean, OP:n ja Sampo Pankin kautta.
Ellet ole em. pankkien asiakas tai Sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, ota yhteyttä Tennisliiton toimistoon toimisto@tennis.fi , josta neuvotaan, miten toimia. Luottakorteilla K-jäsenmaksua ei voi maksaa.

Yllä mainitulla tavalla voi maksaa vain yhden K-jäsenmaksun kerrallaan, sillä kullakin pelaajalla on oma viitenumero.
Pelaaja voi osallistua kilpailuihin vasta, kun K-jäsenmaksu vuodelta 2011 on maksettu.
Mikäli maksun suorittamisessa on ongelmia tai tulee kysymyksiä, ottakaa yhteyttä Tennisliittoon toimisto@tennis.fi tai puh. (09) 348 121 (vaihde).

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Zimmemann pudotti Timo… →