Jyväskylässä pelataan sunnuntaina juniorien Suomen mestaruuksista

14.8.2011  |  10:23

 

TaTS:n Patrik Niklas-Salminen (1.) ja ÅLK:n Eero Vasa (3.) pelaavat sunnuntaina juniorien P14-luokan kaksinpelin Suomen mestaruudesta ulkokentillä. Niklas-Salminen voitti välierissä HLK:n Julius Pykälämäen (5.) ja Vasa HVS:n Aaro Pölläsen (2.)
Nelinpelissä Patrik ja Eero ovat ykkössijoitettuja. Finaalissa he kohatavat PVS:n Marcus Stenforsin ja HyTS:n Aleksi Tuukkasen (7.)
Tytöt 14v luokan loppuottelussa ovat kärkisijoitetut Vamosin Milka-Emilia Pasanen (1.) ja OVS:n Monica Malinen (2.). Pasanen voitti välierissä HVS:n Elina Jorosen ja Malinen HVS:n Lila Humalojan (4.). Nelinpelissä nelikon osat olivat toiset: Humaloja ja Joronen voittivat loppuottelussa Malisen ja Pasasen 6-3, 6-3-
P18 luokan kaksinpelin Suomen mestaruudesta pelaavat sunnuntaina HVS:n Oskar Nurmio (5.) ja TaTS:n Joel Popov (7.) . Välierissä Nurmio kukisti ykkössijoitetun TaTS:n Timi Kivijärven ja Popov HyTS:n Mika Julinin (4.). Joel on myös nelinpelin finaalissa parinaan ÅLK:n Henrik Sinkko. Heillä on vastassa JTS:n Lauri Lehikoinen ja KTS:n Santeri Pätynen.
Smashiläiset Hanna Tolonen (1.) ja Mia Nicole Eklund (3.) kohtaavat tytöt 18v kaksinpelin loppuottelussa. Välierissä Tolonen voitti Smashin Julianna Heinon ja Eklund HVS:n Nanette Nylundin.
T18-luokan nelinpelin Suomen mestareita ovat KTS:n Katariina Loikkanen ja OVS:n Monica Malinen, jotka finaalissa kukistivat Holopaisen kaksoset Naomin ja Wandan LVS:sta.
14-vuotiaiden luokassa pelattiin sekanelinpelinkin Suomen mestaruudesta. Sen voittivat HVS:n Lila Humaloja ja KTS:n Tommi Lehtinen.
JSM on myös SEB JGP -osakilpaillu

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko Niemiselle tappio… →