Jussi Koivistosta tenniksen nuorten olympiavalmentaja

22.8.2013  |  14:00

Valmentaja Jussi Koivisto, 41, on aloittanut tenniksen Nuorten olympiavalmentajana.  Tässä tehtävässä hänen sopimuksensa jatkuu vuoden 2016 loppuun asti.
Suomen Olympiakomitean, Suomen Tennisliiton ja helsinkiläisen Smash-Tenniksen kolmikantasopimuksen mukaan ne kustantavat nuorten olympiavalmentajan palkan. Jussi Koivisto tekee työtä 15 viikkoa vuodessa Suomen Tennisliitolle ja 30 viikkoa Smash-Tennikselle. Hän myös osallistuu Olympiakomitean täydennyskoulutustilaisuuksiin. Nuorten olympiavalmentajan tehtävänä on edistää huipputennistä Suomessa.
Tennisliitossa Jussi Koivistolla on vastuu yhden juniorien ikäryhmän, alle 14-vuotiaiden tyttöjen ja poikien, toiminnasta, jonka hän suunnittelee, toteuttaa ja josta hän raportoi.  Juniorien maajoukkuetoiminnan kokonaisuus luodaan yhdessä Tennisliiton päävalmentaja Martin van Daalenin kanssa.  Valmennusryhmiin kuuluvista urheilijoista päätetään vuosittain valmentajan, Olympiakomitean, Tennisliiton ja Smash-Tenniksen kanssa.
Valmentaja Koivisto osallistuu oman juniorien ikäryhmän kansainvälisille kilpailumatkoille suunnitelman mukaisesti sekä nuoren kansainvälisiin edustustehtäviin kuten pohjoismaisiin ja Euroopan joukkuekilpailuihin sekä henkilökohtaisiin EM-kilpailuihin.  
Hän on käytettävissä alueelliseen valmentajakoulutukseen, toimii luennoitsijana sekä 2-4 tasojen koulutustilaisuuksissa ja jatkokoulutuksissa 2-3 tapahtumassa vuodessa.
Smash-Tenniksessä hän toimintansa pääpaino on seuran ja sen lähialueen huippujuniorien päivittäisvalmennus.
-Hieno, että valmentajamme on saanut tällaisen tehtävän, toteaa Smash-Tenniksen toiminnanjohtaja Tapio Totro. – Hän pääsee tässä tehtävässä viemään eteenpäin sekä seuramme että koko Suomen tennistä.
Nuorten olympiavalmentaja Koiviston työpaikkana on Finland Tennis Club Helsingin Myllypurossa.

 

Jussi Koivisto 

Jaa:

Seuraava uutinen: H.Kontinen/Rungkatille välierätappio… →