Jussi Juvakoski tuplamestariksi M50-luokissa

7.1.2011  |  08:47

Vuoden ensimmäisellä viikolla pelattiin ensimmäiset seniorien sisäkenttien SM-kilpailut 40- ja 50-vuotiaiden ikäluokissa.
Miehet 40v-luokan kaksinpelin mestaruuden vei Smashin Tommy Ahlgren, joka voitti loppuottelussa HLK:n Markus Niittysen. Nelinpelissä mestaruuden veivät serkukset Lasse ja Veli-Pekka Männistö ETS:sta.
50v-luokassa ykkössijoitettu HVS:n Jussi Juvakoski oli pitelemätön. Finaalissa vastassa oli EVS:n Jouko Petäjä. Juvakoskesta tuli kisan tuplavoittaja, kun hän kukisti KaTsen Reino Jokinen parinana RoVS:n Seppo Hännisen ja MVS:n Mikko Kuumolan.
Naisten 40v-luokassa järjestävän, GT:n, Susanna Etumäelläkin oli mahdollisuus tuplaa, kun hän oli kaksinpelissä voittanut SLT:n Satu Pirilän. Pirilä ja GT:n Yin Li Wei voittivat kuitenkin nelinpelin finaalissa Etumäen ja GT:n Kirsi Lassooyn.

Naisten 50v-luokiin ei tullut riittävästi ilmoitautuneita eikä luokkia siten järjestetty.
Grani Tenniksen Kauniaisten urheilupuistossa järjestämiin SM-kilpailuihin osallistui yli 80 pelaajaa.