Juska voitti T.Niemisen Tampereen ATP Challengerissa

28.7.2008  |  22:00

Heliövaara/Kontinen kukisti ykkössijoitetut

Karsinnoista miesten 50.000$ ATP Challenger-turnauksen, Aamulehti Tampere Openin, pääsarjaan tiensä selvittänyt Timo Nieminen sai ensimmäisellä kierroksella maanantaina vastaansa Latvian Andis Juskan. Miehet olivat tätä ennen kohdanneet ITF Futures-turnauksissa kolmesti ja kaikki ottelut ovat päättyneet Niemisen voittoon. Nyt Juska otti revanssin 4-6, 6-2, 6-4 voitollaan.
Viime marraskuussa IPP Openin, 50.000$ ATP Challenger-turnauksen nelinpelin loppuotteluun asti edenneet Harri Heliövaara ja Henri Kontinen jatkoivat iloista tulitustaan Tampereella ja voittivat kisan ykkössijoitetut, italialaiset Flavio Cipollan ja Simone Vagnozzin 6-3, 4-6, 10-7 (ottelutie-break). Puolivälierissä Harri ja Henri saavat vastaansa ruotsalaiset Carl Bergmanin ja Tim Göranssonin, jotka pudottivat Sami Huurinaisen ja Tuomo Ojalan jatkosta luvuin 6-3, 7-5.
Andis Juska ja Juho Paukku menivät jatkoon 6-2, 6-2 voitolla Jukka Kohtamäestä ja Mika Purhosta.
Romanian Catalin Gard ja Ranskan Mathieu Montcourt voittivat Roope Kailaheimon ja Juuso Nousiaisen 6-0, 6-2. Kakkossijoitetut Argentiinan Carlos Berlocq ja Tsekin Jan Hernych eivät antaneet armoa Petri Kiikkiselle ja Juha Vikmanille, vaan ottivat voiton 6-0, 6-0.

Supertiistai Ruotulassa

Tiistaina tamperelaiskatsomoa hellitään. Klo 13 alkaen nähdään kaikki neljä villillä kortilla mukaan päässyttä suomalaista peräkkäisissä otteluissa keskuskentällä.
Tuore alle 16-vuotiaiden Euroopan mestari Henri Laaksonen kohtaa karsintojen ykkössijoitetun, Ruotsin Michael Ryderstedtin, hänen jälkeensä Harri Heliövaara ottaa mittaa tämän kisan vuosien 2004 ja 2005 voittajasta, Serbian Boris Pashanskista.
Päivän kolmannessa ottelussa alle 18-vuotiaiden EM-hopeaa voittanut Henri Kontinen kohtaa Ranskan Josselin Ouannan (ATP 212) ja heidän jälkeensä Juho Paukku Belgian Ruben Bemelmansin.
Illan päätteeksi on vielä kaksi nelinpeliä, joissa on mukana suomalaispelaajia, Timo Nieminen, Tommi Laine ja viereisellä kentällä vielä Henri Laaksonen.

Seuraava uutinen: Hyöty naisten pääsarjaan… →