Juniorit EM-kisoissa

25.7.2006  |  16:25

Harri, Henri, Ilja, Jesse, Katsu ja Leia jatkoon

Ostravassa, Tshekissä pelataan 14-vuotiaiden EM-turnausta. Poikien kaksinpelissä Suomea edustavat Henri Laaksonen ja Micke Kontinen. Hneri on edennyt kolmannelle kierrokselle (32 joukkoon) voittamalla ensin Portugalin Francisco Diasin 6-4, 6-1 ja tiistaina 10.sijoitetun Marton Fucsovicsin 3-6, 6-3, 7-5.
Kreikan Konstantin Mikos voitti Micke Kontisen ensimmäisellä kierroksella 6-1, 6-2.
Nelinpelissä Henri ja Micke hävisivät ensimmäisellä kierroksella Slovakian parille Robert Gasparetz/Josef Kovalik 3-6, 1-6.
Tyttöjen kaksinpelissä Leia Kaukonen otti voiton Itävallan Anja Kollista 6-3, 6-4 ja kohtaa toisella kierroksella Kroatian Alja Tomljanovicin. Slovenian Nika Kovac voitti Johanna Hyödyn 6-2, 6-4. Nelinpelissä tytöt ovat suoraan toisella kierroksella, jolla kohtaavat bulgarialaisparin Aleksandra Mitrovska/Lisa Stornetta.

18v. tytöt pelaavat Euroopan mestaruuksista Klostersissa, Sveitsissä. Katariina Tuohimaa otti avauskierroksella voiton Makedonian Elena Mitkovskasta 6-0, 6-1 ja kohtaa toisella kierroksella Slovakian Michaela Pochabovan. Slovakialainen Kaludia Malenovska sen sijaan voitti ensimmäisellä kierroksella Jennifer Holmbergin 6-2, 6-1. Nelinpelissä Katariina ja Jennifer kohtaavat brittiparin Deborah Armstrong/Naomi Cavaday.
Poikien kaksinpelissä suomalaiset olivat suoraan toisella kierroksella, jolla Ilja Orre otti voiton Latvian Matiss Libietista 3-6, 7-5, 6-2 ja kohtaa kolmannella kierroksella Espanjan Albert Ramos Vinolasin. Harri Heliövaara kukisti Portugalin Joao Sousan 6-2, 7-6(7) ja kohtaa kolmannella Unkarin Bence Gyula Tothin.
Nelinpelissä Harri ja Ilja saavat vastaansa Kyproksen Dean Georgioun ja Sveitsin Yann Martin.

Slovenian Tadeja Majeric pudotti Maria Fagerströmin ensimmäisellä kierroksella 16-vuotiaiden EM-kisoissa Chieti Scalossa, Italiassa luvuin 4-6, 7-5, 6-2. Stina Kailaheimo oli suoraan toisella kierroksella, jolla Tanskan Malou Ejdesgaard otti hänestä voiton luvuin 6-1, 6-0.
Poikien kaksinpelissä Juuso Ojasen arpa heitti kakkossijoitettua Italian Alessandro Giannessia vastaan, joka meni jatkoon luvuin 6-3, 6-2. Jesse Kiuru oli suoraan toisella kierroksella ja voitti Makedonian Vasil Josifovskin 6-0, 6-1. Nelinpelissä Jesse ja Juuso kohtaavat ensimmäisellä kierroksella Hollannin Xander Spongin ja Tim van Terheydenin.

Seuraava uutinen: Juniorien EM-kisoista… →