Juniorijoukkueiden 10v, 12v, 14v ja 16v SM-liigacupit 27.-29.5. ja Your Move

1.3.2011  |  09:20

Junioreiden SM-liigacupin ilmoittautumista on pidennetty. Ilmoittautumiset 6.3. klo 24.00 mennessä Elmo Viljaselle elmo.viljanen@tennis.fi.

  

Juniorijoukkueiden SM-liigacupit
Tyttö- ja poikajuniorijoukkueiden SM-liigacupit pelataan 27.-29.5. Helsingissä.
Smash-Tennis järjestää 10-vuotiaiden SM-liigacupit Finland Tennis Clubilla ja HVS-Tennis  14- ja 16-vuotiaiden SM-liigacupit  Talin Tenniskeskuksessa.  12-vuotiaiden SM-liigacupien pelipaikka ja järjestäjä ratkeaa myöhemmin.
Tyttöjen liigacupeihin otetaan kussakin ikäluokassa enintään kahdeksan joukkuetta ja poikien cupeihin  enintään 16 joukkuetta. Seura voi ilmoittaa kuhunkin cupiin useammankin joukkueen, mutta mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin kaavion mahtuu, cupiin pääsee ykkösjoukkue.  
Kussakin SM-liigacup-ottelussa pelataan kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli, joka pelataan ns. lyhyenä (no ad ja kolmas erä ottelutie-breakina 10:een). Myös kaksinpelien kolmas erä pelataan ottelutie-breakina. 
Kaaviot pelataan molempiin suuntiin. 10- ja 12-vuotiaiden SM-liigacupien välierissä ja loppuotteluissa ei pelata merkityksetöntä nelinpeliä. 14- ja 16-vuotiaiden SM-liigacupeissa ei pelata merkityksettömiä nelinpelejä millään kierroksilla.

14v ja 16v SM-liigacupit osana Your Move -tapahtumaa
27.5.-1.6. on Helsingissä Nuoren Suomen järjestämä suuri nuorisoliikuntatapahtuma, Your Move, johon myös HVS:n ja Suomen Tennisliiton järjestämät 14- ja 16-vuotiaiden SM-liigacupit kuuluvat osana  ns. Sport-viikonloppua. 10v ja 12v SM-liigacupit eivät kuulu Your Moveen.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut
Joukkueiden ilmoittautuminen päättyy 6.3. klo 24 ja se tulee tehdä STL:n toimistoon Elmo Viljaselle, elmo.viljanen@tennis.fi tai (09) 3481 2564. Ilmoittautumisen yhteydessä seurojen tulee ilmoittaa joukkueissa pelaavien nimet, jotta voidaan tehdä joukkueiden rankkaukset.

10v ja 12v SM-liigacupjoukkueiden osallistumismaksu on 80€/joukkue.
14v ja 16v SM-liigacupjoukkueiden osallistumismaksu on 30€/joukkue.

Your Move -ranneke
14v ja 16v SM-liigacupeihin osallistuvat pelaajat voivat lunastaa Your Move -rannekkeen, jonka hinta on 70€/pelaaja. Mikäli pelaaja ei halua osallistua Your Move -tapahtumaan, maksu on 45€.
Your Move -rannekkeella saa:

  • Viikonlopun ruokailut (pe päivällinen, la lounas ja päivällinen, su lounas)
  • Helsingin seudun sisäisen liikenteen matkakortin (pe-su)
  • Sisäänpääsyn Your Move-tapahtuma-alueelle
  • Pääsyn lauantai-illan konserttiin päätapahtuma-alueella
  • 60 ohjattua lajipistettä tapahtuma-alueella
  • Monipuoliset ja vauhdikkaat toimintaradat
  • Ominaisuustesteihin osallistumisen – tenniksen testit alustavasti lauantaina iltapäivällä
  • Elämäntapatestien ja omatoimisen harjoittelun harjoitusmallien esittelyn
  • Vakuutuksen
  • Your Move – tuotteen

Seuroja pyydetään ilmoittamaan joukkueiden ilmoittautumisen yhteydessä myös niiden pelaajien nimet, jotka haluavat rannekkeen ja ketä rannekkesta laskutetaan (seura vai pelaaja).

Majoitus
Koulumajoitus maksaa pe-su ajalle maksaa 20€/pelaaja. Hotellimajoitustarjous on Scandic Continentalista, jossa on rajoitetusti tilaa. Mikäli haluaa majoittua hotellissa, varaus kannattaa tehdä nopeasti. Varaustunnus NUO270511A  on syytä mainita varausta tehtäessä.

Lisätietoja junioreiden SM-liigacupista ja Your Move-tapahtumasta Elmo Viljaselta, 09-3481 2564 tai elmo.viljanen@tennis.fi.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Salonen jatkoon Uruguayssa… →